Ale przyznaj ,że coś w tym jesthighend pisze:to pojechali z edkiem jeszcze w dół . hahah
-- Dodano: 03 sty 2017, 16:05 --
nie pierniczPipsKong pisze: od dzisiaj jesteś moim antywskaźnikiem ;];]

Ale przyznaj ,że coś w tym jesthighend pisze:to pojechali z edkiem jeszcze w dół . hahah
ej no poważnie ;] , idealnie wszystko wchodzi odwrotnie i to zaraz po tym jak o tym powiesz ;];]highend pisze:to pojechali z edkiem jeszcze w dół . hahah
teraz łap dołek bo nie zdążysz na edku !PipsKong pisze: ej no poważnie ;] , idealnie wszystko wchodzi odwrotnie i to zaraz po tym jak o tym powiesz ;];]
od dzisiaj jesteś moim anty wskaźnikiem, dałem na sell eurusd i zarobiłemhighend pisze:90% forum za eSkami na EDKU
L zapakowane i czekamna 1.07
gratuluje o ile zamknąłeś. Ale wiesz, że to była loteria jeśli chodzi o dane?HAJENT Z KOSMOSU pisze: od dzisiaj jesteś moim anty wskaźnikiem, dałem na sell eurusd i zarobiłem
eee tam dane, parytet musi byćhighend pisze:złoto bez zmian w stosunku do wykresu co wkleiłem
jest nawrotka
dane służyły do wyleszczenia i tyle.
-- Dodano: 03 sty 2017, 16:22 --
gratuluje o ile zamknąłeś. Ale wiesz, że to była loteria jeśli chodzi o dane?HAJENT Z KOSMOSU pisze: od dzisiaj jesteś moim anty wskaźnikiem, dałem na sell eurusd i zarobiłem
-- Dodano: 03 sty 2017, 16:23 --
zobaczcie na dane USD na jutro i na piątek - prognozowane są gorsze i pod to teraz rośniemy na ED, jest zawrotka.