Ok dzięx za info ale na Pl czy wgle nie działał w styczniu 2015 ? No i czy zerują debety ?Cyb pisze:W styczniu 2015 Vipro nie działało na rynku PL
Vipro Markets - STP/ECN
Re: Vipro Markets - STP/ECN
W ogole nie działał. Odnosiłem się do pozostałej wspomnianej dwójki. Działał Tickmill, który także wczoraj nie kwotował. Wszystkie debety wtedy wyzerował. I do tego zmierzam od początku - raz jest tak, a raz siak, i na próżno szukać ideałów. Pas! 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ciekawe ,jak Wam 2.01 w City Index DAX stał jak u mnie hulał i prawie 200 puktów do przodu poleciał?
No, to faktycznie ciekawe, bo u mnie w momencie pisania tamtego posta CI stal i otworzył się też z luką.swiadomy pisze:Ciekawe ,jak Wam 2.01 w City Index DAX stał jak u mnie hulał i prawie 200 puktów do przodu poleciał?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
@Forexclub
Jak można założyc konto u brokera poprzez stronę Forexclub skoro po użyciu dedykowanego przycisku rejestracji wyświetla się co następuje :
"Ta witryna jest nieosiągalna
Strona internetowa pod adresem https://www.vipromarkets.com/pl/lp/zacz ... rexclub.pl może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy." ?
Z poważaniem
Jak można założyc konto u brokera poprzez stronę Forexclub skoro po użyciu dedykowanego przycisku rejestracji wyświetla się co następuje :
"Ta witryna jest nieosiągalna
Strona internetowa pod adresem https://www.vipromarkets.com/pl/lp/zacz ... rexclub.pl może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy." ?
Z poważaniem
Witaj Warmia,
Dostałem Twojego maila i już odpisałem. Sprawdziłem i u mnie wszystko działa więc myślę, że to kwestia problemów z dostawcą internetu, które zgłaszali także parę postów wyżej inni użytkownicy. Spróbuj wejść na stronę używając innego dostawcy lub łącza komórkowego.
Dostałem Twojego maila i już odpisałem. Sprawdziłem i u mnie wszystko działa więc myślę, że to kwestia problemów z dostawcą internetu, które zgłaszali także parę postów wyżej inni użytkownicy. Spróbuj wejść na stronę używając innego dostawcy lub łącza komórkowego.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Może to pomoze innym ( przynajmniej w kwestii otwarcia strony)...raposo pisze:Witaj Warmia,
Na stronę wszedłem za pomocą IE. Chrome którym łączę się od lat z całym światem nie dał rady.
Ale tu jest kolejny zong - formularz do wypełnienia.
Dowolnymi informacjami?
Nie do konca dowolnymi
. U mnie to wyglada tak.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Chyba ok, podałem nawet więcej , co prawda niekoniecznie w odpowiednim miejscu.raposo pisze:Nie do konca dowolnymi. U mnie to wyglada tak.

-
- Uczestnik
Witam czy jacyś użytkownicy mógłby by siebpozytywnie oraz negatywnie wypowiedzieć na temat tego brokera ? Jak z wypłacalnością , jaki rodzaj konta macie , czy są jakieś problemy z?