Vipro Markets - STP/ECN
Re: Vipro Markets - STP/ECN
Cuś tu nie oki, juz co najmniej od 3 h.
- ViproMarkets
- Stały bywalec
Witam,
Czy może Pan sprecyzować co nie działa? Z naszej strony nie odnotowaliśmy żadnych nieprawidłowości, żaden z klientów nie zgłaszał problemów. Proszę podać szczegóły lub skontaktować się z nami mailowo (pomoc@vipromarkets.com), wtedy będziemy mogli powiedzieć coś więcej lub pomóc.
Pozdrawiamy
Vipro Markets
Czy może Pan sprecyzować co nie działa? Z naszej strony nie odnotowaliśmy żadnych nieprawidłowości, żaden z klientów nie zgłaszał problemów. Proszę podać szczegóły lub skontaktować się z nami mailowo (pomoc@vipromarkets.com), wtedy będziemy mogli powiedzieć coś więcej lub pomóc.
Pozdrawiamy
Vipro Markets
Spread od 0.0 pips | Darmowe wpłaty i wypłaty | Błyskawiczny support | Brak rekwotowań
Sprawdź nas | Forum | WWW w profilu.
żadna strona vipromarkets w domenie com i com.pl nie działa:ViproMarkets pisze:Witam,
Czy może Pan sprecyzować co nie działa?
Vipro Markets
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mi działa, i .com i .com/pl. Myślę, że problem leży gdzie indziej - strzelam, że po stronie providera internetu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- ViproMarkets
- Stały bywalec
Sprawdzaliśmy z kilku łącz, z kilku lokalizacji i na każdym działa bez problemu. W tej sytuacji nie jesteśmy w stanie zrobić nic więcej, jako że problem nie leży po naszej stronie.warmia pisze:żadna strona vipromarkets w domenie com i com.pl nie działa:ViproMarkets pisze:Witam,
Czy może Pan sprecyzować co nie działa?
Vipro Markets
Pozdrawiamy,
Vipro Markets
Spread od 0.0 pips | Darmowe wpłaty i wypłaty | Błyskawiczny support | Brak rekwotowań
U mnie strona też normalnie działa
Vipromarkets zadarł z Orange?
( bo inaczej nie potrafię tego sobie przetłumaczyć...)
...Zgłosiłem problem u jakiegoś słupa w Orange ( internet mobilny) mam nadzieję, że równiez Vipro Markets nie pozwoli sobie narzucić " tego rodzaju cenzury".
( bo inaczej nie potrafię tego sobie przetłumaczyć...)
...Zgłosiłem problem u jakiegoś słupa w Orange ( internet mobilny) mam nadzieję, że równiez Vipro Markets nie pozwoli sobie narzucić " tego rodzaju cenzury".
- ViproMarkets
- Stały bywalec
Nie, nie zadarliśmy z Orange 
Między pańskim komputerem a naszym serwerem WWW, "po drodze" jest kilka węzłów. Prawdopodobnie w którymś z tych węzłów jest awaria, stąd nie może się Pan połączyć akurat z naszą stroną.

Między pańskim komputerem a naszym serwerem WWW, "po drodze" jest kilka węzłów. Prawdopodobnie w którymś z tych węzłów jest awaria, stąd nie może się Pan połączyć akurat z naszą stroną.
Nie szukałbym tu spisku
. Parę lat temu miała miejsce awaria jednego z światłowodów Neostrady, co spowodowało, że część klientów z Polski nie mogła połączyć się z serwerami brokera FxPro. Niestety, Neostradzie zajęło kilka dni zanim się z tym uporali, a przez cały ten czas klienci posiadający akurat internet z Neo byli odcięci od platformy. Ale na to brokerzy nie mają już żadnego wpływu.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
@ Vipro i Club dzięki za wyjaśnienia,
W całej tej sytuacji jedynie Orange ( w osobie odbierajacego zgłoszenia ) zachował się nieprofesjonalnie.
W całej tej sytuacji jedynie Orange ( w osobie odbierajacego zgłoszenia ) zachował się nieprofesjonalnie.