no wszystko na to wskazuje że bedzie jak mówisze-trader.biz pisze:Ja mam jakieś 80 procent pewności, że USDCAD pójdzie w dół. Jeśli uważasz, że warunkiem jest wzrost ceny ropy to musi to działać też w drugą stronę, czyli na podstawie USDCAD można stwierdzić, że ropa 'pójdzie' w górę
DayTrading: Środa 28.12.2016
Re: DayTrading: Środa 28.12.2016
Oczywiście sp500 będzie kombinować do góry, ale uważam, że nie przebije szczytu i bedzie spadać. Jetem bardziej za tym, tak obstawiłem
Fundamentem jest dla mnie fakt że w gb chcą silniejszego gbp, a w ue slabszego eur. I od kilku dni czekam na moment by wejsc w rynek kilka razy testowany opór na h4 mi wystrczyl by otworzyć pozycję i choć blisko bylo sl to jednak wskazywany wczesniej opór wytrzymał i chwilowo niesie zyski. Jak będzie później czas pokaże i nie twierdzę ze się nie mylę, ale póki co trzymam sdobryfxplayer pisze:bierzesz pod uwage fundamenty na H1?Andrzejjn pisze:Ciekawa swieca rodzi się na eurgbp. Jeszcze się nie zamknęła, ale może urodzić się z niej sygnal do s. Fundamentalnie gbp według mnie powinno byc mocniejsze by nie doszlo do hard brexitu. Sl stawiam powyżej juz testowanego kilka razy szczytu na 85.40.
rodman pisze:no wszystko na to wskazuje że bedzie jak mówisze-trader.biz pisze:Ja mam jakieś 80 procent pewności, że USDCAD pójdzie w dół. Jeśli uważasz, że warunkiem jest wzrost ceny ropy to musi to działać też w drugą stronę, czyli na podstawie USDCAD można stwierdzić, że ropa 'pójdzie' w górę
kiedyś może spadnie USDCAD czy teraz wątpię (zobacz indeks dolara)
a ropa korekta na H4 może namaluje objęcie bessy? (WTI na M5 RGR)
w tym wieku nie było tak intensywnej i długo trwającej fali uJ
To jest właśnie to czego nie moge ogarnąć w ropie- fałszywe wybicia.. Przekraczanie barier, a potem te nawrotki.. No ale teraz może odrobię. Próbowałem grac na H4. Wracam na M5..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

1.21?Tomasz196407 pisze:GU wybity 1.2230
dalej dół
!!8.45 und Das ist Alles.
No i odzyskałem, to co straciłem na tej ropie, ale to nie tak miało być 
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.