DayTrading: Piątek 23.12.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 23.12.2016
Trójkąt konsoli:
Jak na ten moment nie widać tu chęci wyjścia dołem.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
A góra jest chec
fx-technik pisze: Ci, którzy generalnie piszą o kupowaniu, to inwestorzy, którym taka różnica nie robi znaczenia, i
którzy mają na myśli taki obraz:
no na przykład

są np posiadacze fizycznego złota czy też funduszy inwestycyjnych inwestujących w złoto.
co do FX myślę, że jednak dołek 1122 to już był i teraz UP, nawet na DT, wyjdzie z trójkąta co Darek pokazał i się okaże.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Highend ja pamiętam jak mówiłeś niedawno ze na Edku jest podłoga a i tak zeszło w dół.
Poczekajmy, nic nie dzieje sie od razu:)
bo 1.048 było podłogą przez prawie 2 lata.....d4mian7 pisze:Highend ja pamiętam jak mówiłeś niedawno ze na Edku jest podłoga a i tak zeszło w dół.

ale teraz na EDKU H4 mamy ORGR z zasięgiem do 1.06

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- fx-technik
- Fanatyk
No właśnie, to zależy od stylu handlowania.d4mian7 pisze:Highend ja pamiętam jak mówiłeś niedawno ze na Edku jest podłoga a i tak zeszło w dół.
W DT, to się właśnie dzieje "od razu".
I od razu trzeba reagować, albo sobie odpuścić dany ruch i czekać na następny.
W dłuższym terminie rzeczywiście licząc na większy zasięg należy coś przyjąć za bazę.
Jeżeli zaznaczyć poziomy HL konsolidacji, to mamy bazę następującą: I widzimy, że ten poziom jest dosyć kontrowersyjny, bo z niego był ruch do góry, ale i w dół, i
też cena przelatywała przez niego bez zastanowienia.
Teraz, odnosząc to do W1: Można stwierdzić, że następuje retest dołka po silniejszym impulsie wzrostowym, co sugeruje
wzrost zmienności, co implikuje, że rok może być dynamiczny z dużymi amplitudami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Zobaczymy
Gold z szerszej perspektywy imo klin w klinie -blisko do PRZ BATA+MOTYLA 78,6-88,6 ,gdyby jednak przeszli 1PRZ to 2PRZ wypada na 113 fibo Alt BAT
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
co Wy z tym złotem
Cześć Tomek ,a tak jakoś się Gold przykleił