zobaczymy co będzie
-- Dodano: czw 22-12-2016, 10:49 --
ja poczekam aż na stałe przebiją 1.05 wtedy będę myślał ;] teraz nie myślę

Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięgaPipsKong pisze:kurde daleko mierzysz z tą " korektą "
zobaczymy co będzie
ja poczekam aż na stałe przebiją 1.05 wtedy będę myślał ;] teraz nie myślę
no, se mogę sięgać tam jedynie gdzie depo sięgaTsunamiPL pisze:Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięgaPipsKong pisze:kurde daleko mierzysz z tą " korektą "
zobaczymy co będzie
ja poczekam aż na stałe przebiją 1.05 wtedy będę myślał ;] teraz nie myślę![]()
Ja kiedyś 11 piwek na imprezce nie wiem czy się liczyAmbasador pisze:Patrząc na dynamikę zmian na wykresach to odrobienie całej straty z grudnia będzie ciężkie. Odrobione 77% i nie widzę pola do dojechania do 100%.
Niemniej jednak strata pomniejsza zysk w całym roku i jakby nie patrzeć o prawie 2k mniej podatku do zapłacenia będzie:) innych pozytywów brak heh.
Ps. W całym 2016 roku ugrane ponad 11 000 pipsów. Jakie są wasze osiągnięcia?
ŁadniexhDog pisze:Ja kiedyś 11 piwek na imprezce nie wiem czy się liczyAmbasador pisze:Patrząc na dynamikę zmian na wykresach to odrobienie całej straty z grudnia będzie ciężkie. Odrobione 77% i nie widzę pola do dojechania do 100%.
Niemniej jednak strata pomniejsza zysk w całym roku i jakby nie patrzeć o prawie 2k mniej podatku do zapłacenia będzie:) innych pozytywów brak heh.
brakuje ci 10k, tylko..xhDog pisze:Ja kiedyś 11 piwek na imprezce nie wiem czy się liczyAmbasador pisze:Patrząc na dynamikę zmian na wykresach to odrobienie całej straty z grudnia będzie ciężkie. Odrobione 77% i nie widzę pola do dojechania do 100%.