Przespałem się, przemyślałem sprawe i doszedłem do prostego wniosku, albo biorę się wreszcie do roboty i za siebie albo dam sobie spokój z forex, z tym forum, itd.. Mogę tak zwodzić i odbijać się od ściany do ściany bez końca i dalej nic nie robić. W tym jestem dobry, bo jestem leniem do potęgi. Nie wiem ile zajmie mi czasu doprowadzenie siebie do porządku, ale to może zająć nawet 3-4 miesiące. Póki tego nie zrobię nie będę zaglądał na forum. Trejduje teraz na demo XM, jest podłączone konto myfxbook, więc jeśli kogoś interesuje mój los to może śledzić postępy lub ich brak właśnie tam. Postaram się prowadzić to jedno konto na 1000 PLN i go nie skasować, między czasie rozwijać system. Będziecie widzieć, czy robię postępy, czy nie. Mam już kur&@ dość tego mojego pieprzenia. Trzeba w końcu postawić sprawę jasno. Posiedzę sobie jeszcze dziś z rana na forum, potem blokuję dostęp i odezwę się dopiero jak już ogarnę siebie, swoje życie i dopracuje strategie na demo. Dopiero wtedy tutaj zaglądnę...
Tutaj dostałem rade od pol75, żeby założyć micro konto w XM, ale najpierw muszę sobie poradzić z sobą i dopracować strategię. Jak wrócę będę o tym myślał. Teraz i tak nie jestem w stanie tego ogarnąć.