DayTrading: Wtorek 20.12.2016
Re: DayTrading: Wtorek 20.12.2016
Edek to ma te ruchy jakieś mikro, nikt tam nie gra czy jak ?
kolbi123 pisze:Edek to ma te ruchy jakieś mikro, nikt tam nie gra czy jak ?
Charakterystyczne ruchy w momencie jednego kierunku. Spokojnie, bez fajerwerków ale za to czytelnie.
czytelny to jest skład śmietany ;]domich pisze:kolbi123 pisze:Edek to ma te ruchy jakieś mikro, nikt tam nie gra czy jak ?
Charakterystyczne ruchy w momencie jednego kierunku. Spokojnie, bez fajerwerków ale za to czytelnie.

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Do niemiec??? Nie, dziękuję.. Jestem w pracy.highend pisze:Świeżak44 pisze:Pierdole, nie gram w to..
-- Dodano: 20 gru 2016, 14:15 --
Kurr... jaka zmyła.
szukasz pracy? kierowcy mi trzeba do firmy B+E

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
ujek zaczyna się walić ed wzmacnia
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

skorzystałem z Twojej oferty rysunkowej i zaryzykowałem S<°)))))>< pisze:ujek zaczyna się walić ed wzmacnia
mam nadzieję że się nie często mylisz Rybo

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
W życiu jak w tradingu nic nie musi też wziąłem sPipsKong pisze:skorzystałem z Twojej oferty rysunkowej i zaryzykowałem S<°)))))>< pisze:ujek zaczyna się walić ed wzmacnia
mam nadzieję że się nie często mylisz Rybo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 gru 2016, 16:37 przez <°)))))><, łącznie zmieniany 1 raz.
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

no i to jest właśnie w tradingu najgorsze ;/<°)))))>< pisze: W życiu jak w tradingu nic nie musi też wziąłem s
D. Sierakowaska fragmenty artykułów .
...........Inwestorzy instytucjonalni zawarli rekordową ilość długich pozycji na rynku ropy naftowej właśnie teraz, w ramach wyczekiwania na cięcie produkcji tego surowca przez kraje OPEC i niektóre państwa spoza kartelu..............
...........zwyżka na rynku ropy naftowej jest rezultatem spekulacji dotyczących cięcia produkcji tego surowca w Kuwejcie. W bieżącym tygodniu Kuwait Petroleum Corporation (KPC) poinformowała swoich klientów o zamiarze ograniczenia wydobycia począwszy od stycznia 2017 r., jednak ............ na rynku pojawiły się niepotwierdzone informacje o tym, że cięcie to może być większe niż oczekiwano
Na jutrzejesze DoE spodziewają się znów spadku zapasów o - 2,5 mln

...........Inwestorzy instytucjonalni zawarli rekordową ilość długich pozycji na rynku ropy naftowej właśnie teraz, w ramach wyczekiwania na cięcie produkcji tego surowca przez kraje OPEC i niektóre państwa spoza kartelu..............
...........zwyżka na rynku ropy naftowej jest rezultatem spekulacji dotyczących cięcia produkcji tego surowca w Kuwejcie. W bieżącym tygodniu Kuwait Petroleum Corporation (KPC) poinformowała swoich klientów o zamiarze ograniczenia wydobycia począwszy od stycznia 2017 r., jednak ............ na rynku pojawiły się niepotwierdzone informacje o tym, że cięcie to może być większe niż oczekiwano
Na jutrzejesze DoE spodziewają się znów spadku zapasów o - 2,5 mln

Ostatnio zmieniony 20 gru 2016, 16:46 przez Rafal152, łącznie zmieniany 1 raz.