DayTrading: Czwartek 15.12.2016
Re: DayTrading: Czwartek 15.12.2016
jak amerykańskie indeksy bedą spadać to europa nie może rosnąc
Odwrotnie do edka, tylko dynamiczniejkolbi123 pisze:A U/J to w zasadzie ma jakąś korelacje z czymś ważniejszym ?.

The only way is up
Tz w sumie oba rosną akurat dzisiaj.TsunamiPL pisze:Odwrotnie do edka, tylko dynamiczniejkolbi123 pisze:A U/J to w zasadzie ma jakąś korelacje z czymś ważniejszym ?.
Doczekam się tej korekty na Edku czy nie. Ile może spadać? Edek jest skorelowany z Ujkiem i dziś też widać to wyraźnie
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore
edek -0,39%kolbi123 pisze:Tz w sumie oba rosną akurat dzisiaj.TsunamiPL pisze:Odwrotnie do edka, tylko dynamiczniejkolbi123 pisze:A U/J to w zasadzie ma jakąś korelacje z czymś ważniejszym ?.
ujek +0,82%
The only way is up
boogyman pisze:Doczekam się tej korekty na Edku czy nie. Ile może spadać? Edek jest skorelowany z Ujkiem i dziś też widać to wyraźnie
Mnie to trochę tez zastanawia ze te odbitki sa takie marne.
kolbi123 pisze:boogyman pisze:Doczekam się tej korekty na Edku czy nie. Ile może spadać? Edek jest skorelowany z Ujkiem i dziś też widać to wyraźnie
Mnie to trochę tez zastanawia ze te odbitki sa takie marne.

"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

Chodzi mi o to że w duzym ruchu głównym, korekty powinny być nieco szybsze, nawet nie większe co szybsze.TGV2 pisze:kolbi123 pisze:boogyman pisze:Doczekam się tej korekty na Edku czy nie. Ile może spadać? Edek jest skorelowany z Ujkiem i dziś też widać to wyraźnie
Mnie to trochę tez zastanawia ze te odbitki sa takie marne.wtf
Draghi przeszczęśliwy, Kuroda przeszczęśliwy
Wygląda na to, że grupa państw G7 wspólnie realizuje cel, ażeby pobudzić światową gospodarkę kieruje waluty tam gdzie trzeba

Wygląda na to, że grupa państw G7 wspólnie realizuje cel, ażeby pobudzić światową gospodarkę kieruje waluty tam gdzie trzeba
The only way is up
Na Edku należy się odbicie. "Jak jest zima musi być zimno, takie jest odwieczne prawo natury". Winter is coming:)
Tak samo z fx, nadchodzi korekcinka!
Tak samo z fx, nadchodzi korekcinka!
There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore