DayTrading: Czwartek 08.12.2016
Re: DayTrading: Czwartek 08.12.2016
Wszyscy czekają na Mario zbawiciela
ale cisza ;];]

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Pipsu jak masz chwilę to odpowiedz na moje pytanie wcześniejsze dotyczące zapisywania ustawień wykresu jeżeli możeszPipsKong pisze:Wszyscy czekają na Mario zbawicielaale cisza ;];]

z chęcią bym pomógł, ale od dawna nie gram na MT4 ;/;/majkel79 pisze:Pipsu jak masz chwilę to odpowiedz na moje pytanie wcześniejsze dotyczące zapisywania ustawień wykresu jeżeli możeszPipsKong pisze:Wszyscy czekają na Mario zbawicielaale cisza ;];]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Nie wiem za bardzo o co ci chodzi, bo jak sobie wykres ustawisz (kreski, wskaźniki, kolory itp.), to go potem zapisujesz jako szablon właśnie, a jak zapiszesz szablon pod nazwą Default, to taki szablon domyślnie będzie się ustawiał przy otwieraniu nowego okna wykresu.majkel79 pisze:Koledzy zapomniałem jak w mt4 zapisać wykres aby po otwarciu nowej zakładki było to samo tzn żeby nie ustawiać znowu tych samych wskaźników, kolorów itd. Szablon zapisałem pod jakąś nazwą ale to nie to. Pomożecie?
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
z wykresu , który chcesz zapisać - szablony - zapisz szablonmajkel79 pisze:Pipsu jak masz chwilę to odpowiedz na moje pytanie wcześniejsze dotyczące zapisywania ustawień wykresu jeżeli możeszPipsKong pisze:Wszyscy czekają na Mario zbawicielaale cisza ;];]
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
WIELKIE DZIĘKI ZAPOMNIAŁEM ŻE SZABLON MUSZE NAZWAĆ DEFAULTxhDog pisze:Nie wiem za bardzo o co ci chodzi, bo jak sobie wykres ustawisz (kreski, wskaźniki, kolory itp.), to go potem zapisujesz jako szablon właśnie, a jak zapiszesz szablon pod nazwą Default, to taki szablon domyślnie będzie się ustawiał przy otwieraniu nowego okna wykresu.majkel79 pisze:Koledzy zapomniałem jak w mt4 zapisać wykres aby po otwarciu nowej zakładki było to samo tzn żeby nie ustawiać znowu tych samych wskaźników, kolorów itd. Szablon zapisałem pod jakąś nazwą ale to nie to. Pomożecie?

-
- Pasjonat
Luka edka na 1, 085 domknieta 

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
s 1.0842TsunamiPL pisze:Kto załadował s na edku oprócz mnie ?
pzdr\
edit: pzdr
Ostatnio zmieniony 08 gru 2016, 14:02 przez belon, łącznie zmieniany 1 raz.
nie, ale sprzedałem Lkę ;] to tak jakbym zrobił S w zasadzieTsunamiPL pisze:Kto załadował s na edku oprócz mnie ?