DayTrading: Czwartek 08.12.2016
Re: DayTrading: Czwartek 08.12.2016
Koledzy zapomniałem jak w mt4 zapisać wykres aby po otwarciu nowej zakładki było to samo tzn żeby nie ustawiać znowu tych samych wskaźników, kolorów itd. Szablon zapisałem pod jakąś nazwą ale to nie to. Pomożecie?
Elka Edek zamknięta jak pisałem w poniedziałek 1,073->1,07850. 500 pipsów
To mnie posłuchał to zarobił razem ze mną. A teraz jest okazja na łapanie esek przed fedem. około 3k pipsów do wzięcia! Tylko duży SL bo mogą bujać kursem.

czyli to jest pewniak i tak zrobie , tylko jak przegram zwracasz kasęTsunamiPL pisze:Dzisiaj konferencja EBC a nie jakieś tam sympozium gdzie Draghi ma 10 minutowe przemówienie. S edek, l ujek, l usd/pln.
Na konferencji mogą jeszcze powycinać a potem zgodnie z tym co piszę.

-- Dodano: 08 gru 2016, 10:14 --
SL na 1000 pipsówalex35cj pisze:Elka Edek zamknięta jak pisałem w poniedziałek 1,073->1,07850. 500 pipsówTo mnie posłuchał to zarobił razem ze mną. A teraz jest okazja na łapanie esek przed fedem. około 3k pipsów do wzięcia! Tylko duży SL bo mogą bujać kursem.

To jest 50 pipsówalex35cj pisze:Elka Edek zamknięta jak pisałem w poniedziałek 1,073->1,07850. 500 pipsówTo mnie posłuchał to zarobił razem ze mną. A teraz jest okazja na łapanie esek przed fedem. około 3k pipsów do wzięcia! Tylko duży SL bo mogą bujać kursem.

The only way is up

Ostatnio zmieniony 08 gru 2016, 10:31 przez lutek, łącznie zmieniany 1 raz.
Lka na kablu z wczorajszego dołka zamnięta- 4.2k zł przytulone.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

USD\TRY od tamtego piątku ładnie eska zarabia, no i te swapy dodatnie 
-- Dodano: 08 gru 2016, 10:26 --
-- Dodano: 08 gru 2016, 10:32 --

-- Dodano: 08 gru 2016, 10:26 --
-- Dodano: 08 gru 2016, 10:32 --
jest dokładnie odwrotnie. EUR power, a dolar w dół, dodatkowo dolara dobije FED za tydzień.TsunamiPL pisze:Dzisiaj konferencja EBC a nie jakieś tam sympozium gdzie Draghi ma 10 minutowe przemówienie. S edek, l ujek, l usd/pln.
Tyle ode mnie

-- Dodano: 08 gru 2016, 10:47 --
no widzisz lututku, pokazywałem żeby S ładować przy 3.55, aczkolwiek delikatnie skoczyli jeszcze ciutke wyżej (na 3.60), a potem piekna zwała.lutek pisze:USD\TRY od tamtego piątku ładnie eska zarabia, no i te swapy dodatnie
to samo babie w kantorze mowilem jak w poniedzialek rano sprzedawalem EURO i funty - że "yebnie" i PLN power będzie.
wystarczyło FIBO + komunikat o ratingu polski.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
jest dokładnie odwrotnie. EUR power, a dolar w dół, dodatkowo dolara dobije FED za tydzień.highend pisze:TsunamiPL pisze:Dzisiaj konferencja EBC a nie jakieś tam sympozium gdzie Draghi ma 10 minutowe przemówienie. S edek, l ujek, l usd/pln.
Tyle ode mnie

To jestem spokojny

The only way is up
wiesz... przyznaje, że mam rysunki edka na 1.02 i usdpln na 4.37, ale kurcze - mogłem się mylić, a wykres aktualny pokazuje gdzie lecimy... no chyba, że to jeszcze korekta dolara przed jego ostatnim pierdnięciem UP.TsunamiPL pisze: To jestem spokojny
Oczywiscie mogą chcieć narysować Dadasowe 1..2..3 - zatem musieliby dolara umocnic żeby zrobić jego drugi niższy szczyt.
Tak czy siak - ja jestem poza rynkiem i odpowiednio się podłączę.
Ale sam przyznasz, że na takim PLN wydaje się być dość jego oslabiania, co wiecej - szczególnie GBPPLN i ogólny trend spadkowy funta - daje do myslenia

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami