kto miał odwage ten zarobiłhighend pisze:Ktos na odwage na shorta GBPPLN
Oraz longa EURGBP?

funt

ps. jeszcze kangurek pięknie dziś rośnie. Wybornie! o edku nie będę pisał

kto miał odwage ten zarobiłhighend pisze:Ktos na odwage na shorta GBPPLN
Oraz longa EURGBP?
Co Wy widziecie na tym poziomie co mogło by zatrzymać cenę ? Z czystej ciekawości bez podtekstów
No i nie wytrzymało... widać wykresy profesjonalistów nie zawsze się sprawdzająŻelbetonową strefę i linie ze stali syntetycznej, może wytrzyma:pzdr
Mam nadzieję że również EUR/PLN południe... bo za bardzo uwierzyłem w polską walutę. Pocieszy mnie ktoś że to chwilowe 4,50??highend pisze:kto miał odwage ten zarobiłhighend pisze:Ktos na odwage na shorta GBPPLN
Oraz longa EURGBP?![]()
funtkierunek południe, brexit nie daje mu szans.
ps. jeszcze kangurek pięknie dziś rośnie. Wybornie! o edku nie będę pisał
Wykresy profesjonalistów sprawdzają się zawsze: widocznie żelbeton był bez atestu.alex35cj pisze:Co Wy widziecie na tym poziomie co mogło by zatrzymać cenę ? Z czystej ciekawości bez podtekstówNo i nie wytrzymało... widać wykresy profesjonalistów nie zawsze się sprawdzająŻelbetonową strefę i linie ze stali syntetycznej, może wytrzyma:pzdr![]()
Co do zamknięcia?simon000111 pisze:Luka na 1,085 do zamknięcia
Bardzo fajny koleśŚwieżak44 pisze:Echhh... jeden błąd i juz humor popsuty.. A już były 3 transakcje zyskowne i +3k. Cholerne fałszywe wybicie. Wybicie lini 10660, świeca zamknięta dużo poniżej ...a jednak wrócili. Pewnie oddam im cały zysk i jeszcze dołoże. Tym razem Stoch miał rację... Kolejny raz łapie sie na fałszywe wybicie.. Jak się przed tym bronić??? Nie grać przeciw stochowi..Wchodzić wcześniej, nie czekać na taki ruch, ale to loteria.. Zachciało mi się PA..Jeden głupi błą i znowu lezę.