Podobnie myślę że te okolice, więc eska leci. Zobaczymy w czwartek albo na fedzieTsunamiPL pisze:1.07400 powinno zatrzymać edka

Podobnie myślę że te okolice, więc eska leci. Zobaczymy w czwartek albo na fedzieTsunamiPL pisze:1.07400 powinno zatrzymać edka
alex35cj pisze:Podobnie myślę że te okolice, więc eska leci. Zobaczymy w czwartek albo na fedzieTsunamiPL pisze:1.07400 powinno zatrzymać edka
Masz rację, wszystko na wykresie wskazuję na brak żadnych oporów i nie ma problemu by kurs szedł go góry... więc pewnie nie pójdzie, bardziej zwracał bym uwagę na kalendarz a jak nawet to proponuję dość luźny SL, tak by bez spiny wytrzymać 1,08- 1,1. Raczej im wyżej tym większe S planuję wrzucać, ale to tylko moje pomysły, mogę się mylić.Rafal152 pisze:alex35cj pisze:Podobnie myślę że te okolice, więc eska leci. Zobaczymy w czwartek albo na fedzieTsunamiPL pisze:1.07400 powinno zatrzymać edka
Co Wy widziecie na tym poziomie co mogło by zatrzymać cenę ? Z czystej ciekawości bez podtekstów
Żelbetonową strefę i linie ze stali syntetycznej, może wytrzyma: pzdrRafal152 pisze:alex35cj pisze:Podobnie myślę że te okolice, więc eska leci. Zobaczymy w czwartek albo na fedzieTsunamiPL pisze:1.07400 powinno zatrzymać edka
Co Wy widziecie na tym poziomie co mogło by zatrzymać cenę ? Z czystej ciekawości bez podtekstów
Też tak może być. Wklejałem jakiś czas temu jako opcje UP z celem na niebieskiej linii (ale czekam co zrobią ze strefą na 1.0740): pzdrTGV2 pisze:przebicie żelbetumłotem D1 w trójkącie