Jeszcze na nim zarobiszŚwieżak44 pisze:I znowu się dałem wciągnąć w pułapke o 11:37 na DAx-ie.. Na PA też nie mozna 100% polegać..
-- Dodano: 05 gru 2016, 12:31 --
Tym razem zawiodło Pa z M5.. Mogłem z tego wyjść o 12:00 ale przegapiłem i kiszę 1 lota S..
DayTrading: Poniedziałek 05.12.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 05.12.2016
The only way is up
Ale eur power od rana....
Edek rosnie. EurPln rosnie...
Lubie to pomimo czarnych wizji edka na 1.02 czy 0.95
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Maniak
ZgodaTsunamiPL pisze:Jeszcze na nim zarobiszŚwieżak44 pisze:I znowu się dałem wciągnąć w pułapke o 11:37 na DAx-ie.. Na PA też nie mozna 100% polegać..
-- Dodano: 05 gru 2016, 12:31 --
Tym razem zawiodło Pa z M5.. Mogłem z tego wyjść o 12:00 ale przegapiłem i kiszę 1 lota S..

Ostatnio zmieniony 05 gru 2016, 13:09 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

Ktos na odwage na shorta GBPPLN
Oraz longa EURGBP?
Oraz longa EURGBP?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Koledzy
Pomoze mi ktos podpiac myfxbook do XM MT4 za cholere nie moge
moze byc priv
Pomoze mi ktos podpiac myfxbook do XM MT4 za cholere nie moge
moze byc priv
Czekam na Ujka i poziom 114,7 potem będę szukał S
Geyek dał dzisiaj zarobić
Geyek dał dzisiaj zarobić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

Po przed samym FED-em EDEK pewnie spadnie w okolice 1.05 albo i niżej do Twojej 1.02. A teraz pewnie pompowanie by miało z czego spadaćhighend pisze:Ale eur power od rana....
Echhh... jeden błąd i juz humor popsuty.. A już były 3 transakcje zyskowne i +3k. Cholerne fałszywe wybicie. Wybicie lini 10660, świeca zamknięta dużo poniżej ...a jednak wrócili. Pewnie oddam im cały zysk i jeszcze dołoże. Tym razem Stoch miał rację... Kolejny raz łapie sie na fałszywe wybicie.. Jak się przed tym bronić??? Nie grać przeciw stochowi..Wchodzić wcześniej, nie czekać na taki ruch, ale to loteria.. Zachciało mi się PA..Jeden głupi błą i znowu lezę. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:Echhh... jeden błąd i juz humor popsuty.. A już były 3 transakcje zyskowne i +3k. Cholerne fałszywe wybicie. Wybicie lini 10660, świeca zamknięta dużo poniżej ...a jednak wrócili. Pewnie oddam im cały zysk i jeszcze dołoże. Tym razem Stoch miał rację... Kolejny raz łapie sie na fałszywe wybicie.. Jak się przed tym bronić??? Nie grać przeciw stochowi..Wchodzić wcześniej, nie czekać na taki ruch, ale to loteria.. Zachciało mi się PA..Jeden głupi błą i znowu lezę.
To nie jest takie złe wejście, Kuba mówi że to nie PA i żebyś się nie zraził

To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Dobra, zamknąłem to gówno.. Tam się utworzyło jakieś silne wsparcie, bo znów się odbili od tego samego poziomu.. +0,6k od rana.. Jeden błąd i dupa.. wszystko się rozsypuje.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.