!8. Kupić ziemię bo wiadomo ze nikt Ci jej nie ukradnie.
Cugan można duzo pisać o tym wszystkim,
ciągle straszą kryzysem, v a tu im gorzej tym lepiej
daj co masz:
gold eu, Chf , jenn
itp
w tamtym tygodniu pytałem cie o indeksy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
na edku od poniedzialku na poczatku falszywka za umacnianiem dolara aby zlapac leszczyne w odwrotne pozycje i szybki wyskok w gore czyli wielotygodniowe oslabienie dolara skad to wiem nawet nie pytajcie i tak nie uwierzycie
DavidFx pisze:na edku od poniedzialku na poczatku falszywka za umacnianiem dolara aby zlapac leszczyne w odwrotne pozycje i szybki wyskok w gore czyli wielotygodniowe oslabienie dolara skad to wiem nawet nie pytajcie i tak nie uwierzycie
Nie widzę spadku na USD raczej stabilizację i trzymanie ceny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
DavidFx pisze:na edku od poniedzialku na poczatku falszywka za umacnianiem dolara aby zlapac leszczyne w odwrotne pozycje i szybki wyskok w gore czyli wielotygodniowe oslabienie dolara skad to wiem nawet nie pytajcie i tak nie uwierzycie
piękne Cugan
ten wyzej co sie smieje to ma ekran inaczej, nie przejmuj sie nim
piękne Cugan
ten wyzej co sie smieje to ma ekran inaczej, nie przejmuj sie nim
Nie jest wykluczone ze po niekorzystnym referendum we Włoszech dla
dla strefy Euro po chwilowym osłabieniu EUR może się umacniać
co niektórzy będą się chcieli pozbyć tego waloru ale to napędzi większa
niepewność i spowoduje ucieczkę do USD CHF i GOLD czyli dalsze umocnienie
chcialem sie z wami wszystkimi pozegnac znalazlem inne forum globalne na ktorym mnie kochaja i podziwiaja tutaj niestety polska rzeczywistosc aby kose wbic w zebra i jest radosc a ja nie tego szukam
Pozdrawiam
p.s. zreszta co bym nie napisal i tak czuje ze musze odejsc wiec moj powod wyzej mozna cztac z przymruzeniem oka
chcialem sie z wami wszystkimi pozegnac znalazlem inne forum globalne na ktorym mnie kochaja i podziwiaja tutaj niestety polska rzeczywistosc aby kose wbic w zebra i jest radosc a ja nie tego szukam
Pozdrawiam
p.s. zreszta co bym nie napisal i tak czuje ze musze odejsc wiec moj powod wyzej mozna cztac z przymruzeniem oka