DayTrading: Środa 30.11.2016
Re: DayTrading: Środa 30.11.2016
Totolotek poszedł się walić wywalili mnie<°)))))>< pisze:Ja też gram totolotka na FX ale dźwignię mam tylko 1 do 200 i sl 10 pipsów nad albo pod zleceniem w zależności zlecenia i uwielbiam free to skayleechang pisze:byq69 pisze:Mawiaja że z pustego to nawet Salomon nie naleje... ale z zera pięć stów ukręci.
Margin startowy to bonus od brokera w kwocie 4zł( slownie cztery polskie złote).
100000% jednego dnia spoko zysk wystarczy powtorzyc 2-3 razy i czynisz bańke szybciej niz Zaorski![]()
jakie to proste
![]()
Rzeznik target 144
dźwignia ile 1:1000 ?
jedno za dużo zero wpisałeś : 10000 % czyli 100 razy pomnożony.

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

jedno za dużo zero wpisałeś : 10000 % czyli 100 razy pomnożony.[/quote]
Ja też gram totolotka na FX ale dźwignię mam tylko 1 do 200 i sl 10 pipsów nad albo pod zleceniem w zależności zlecenia i uwielbiam free to skay
[/quote] Totolotek poszedł się walić wywalili mnie
[/quote]
Wszystko fajnie, czy mógłyś się odnieść do treści w twojej stopce?
Ja też gram totolotka na FX ale dźwignię mam tylko 1 do 200 i sl 10 pipsów nad albo pod zleceniem w zależności zlecenia i uwielbiam free to skay

Wszystko fajnie, czy mógłyś się odnieść do treści w twojej stopce?
[/quote] Totolotek poszedł się walić wywalili mnie
[/quote]
Wszystko fajnie, czy mógłyś się odnieść do treści w twojej stopce?[/quote]przeczytaj moje posty z 29.11 wtedy zrozumiesz

Wszystko fajnie, czy mógłyś się odnieść do treści w twojej stopce?[/quote]przeczytaj moje posty z 29.11 wtedy zrozumiesz
Ostatnio zmieniony 30 lis 2016, 21:08 przez <°)))))><, łącznie zmieniany 3 razy.

nie mam zamiaru czytać wszystkiego. Napisz wprost
Ps i nie mój post zamieściłeś powyżej
A najlepiej zmień ten wpis (który mnie nie dotyczy, ale razi oczy)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Fanatyk
to fajnie że ugrałeś<°)))))>< pisze:
.... Zobacz jak banksterka podbija albo zwala świeczki 1H na wykresie.Dzisiejszy long na ujku spod 113,29 o 16 00 był sugerowany o 15 55 zaczęli podbijać świeczkę na 5m nad opór żeby o 16 00 zamknęła się nad oporem.Wiedziałem co robią !!!!

wspomniany poziom 115 jest moim zdaniem realny,
tylko że nie konczący ruch do góry w ramach ABC płaskiej nieregularnej 112 koniec korekty, oczywiście standartowo że to tylko moje widzimisie
ja dzis swoje analizowanie skupiłem na GJ, i na tym sie skupiam
Przepraszam cały czas mi się coś tu knoci naprawię to ale jeżeli ty coś szukasz to ty to musisz odszukać ja wskazałem ci drogę.Czas to pieniądz!FxTag pisze:nie mam zamiaru czytać wszystkiego. Napisz wprost
Pozdrawiam

Faktycznie niby jedno zero a wiele zmienia.leechang pisze:byq69 pisze:Mawiaja że z pustego to nawet Salomon nie naleje... ale z zera pięć stów ukręci.
Margin startowy to bonus od brokera w kwocie 4zł( slownie cztery polskie złote).
100000% jednego dnia spoko zysk wystarczy powtorzyc 2-3 razy i czynisz bańke szybciej niz Zaorski![]()
jakie to proste
![]()
Rzeznik target 144
dźwignia ile 1:1000 ?
jedno za dużo zero wpisałeś : 10000 % czyli 100 razy pomnożony.
lewar 1000
od przyszlego tygodnia odpalam testy na 1:2000

High Leverage Overtrading 

Wiesz nigdy nie pozwoliłbym sobie na taką ocenę ludzi grającą na M5. Sam jestem zwolennikiem fundamentów, więc może dodam, że warto obserwować referendum we Włoszech 4 grudnia i jakieś wybory w Austrii. Stopy moim zdaniem są już w cenie, ale dalsze ruchy FED-u nie.
Straszna rzeźnia na jenie
Jak ktoś nie stosuje stop lossów i siedzi w s, to mu współczuję.
Premo ty chyba coś shorciłeś jena ostatnio ?

Jak ktoś nie stosuje stop lossów i siedzi w s, to mu współczuję.
Premo ty chyba coś shorciłeś jena ostatnio ?
The only way is up