A z tym sugerowaniem się wolumen to nie jest tak, że w każdej chwili może pojawić się ktoś silny i złamać ten schemat?[/quote]Na rynku jest wszystko możliwe spodziewaj się nieoczekiwanego

Na rynku jest wszystko możliwe spodziewaj się nieoczekiwanego<°)))))>< pisze:-- Dodano: 30 lis 2016, 18:46 --
A z tym sugerowaniem się wolumen to nie jest tak, że w każdej chwili może pojawić się ktoś silny i złamać ten schemat?
i co dalej po 115Tomasz196407 pisze:Na rynku jest wszystko możliwe spodziewaj się nieoczekiwanego<°)))))>< pisze:-- Dodano: 30 lis 2016, 18:46 --
A z tym sugerowaniem się wolumen to nie jest tak, że w każdej chwili może pojawić się ktoś silny i złamać ten schemat?
.Mylę się.Nie sugeruj się moim tradingiem. Dobre dane Usraków i rynek działa Zgodnie z geometrią do 14.12. i liczę się z tym że rynek skonsumował podwyszszenie stóp na 100 procent!!!!!!!!!!!!!!!jest to już jak w banku.dlatego brak gwałtownych reakcji na dane.Aco będzie po 115 pokaże mi rynek.Brakuje mi Nowego<°)))))>< pisze:i co dalej po 115Tomasz196407 pisze:Na rynku jest wszystko możliwe spodziewaj się nieoczekiwanego<°)))))>< pisze:-- Dodano: 30 lis 2016, 18:46 --
jak myślisz
dalej po korekcie - góra dół , konsola
Nowy 123 super gościu
byq69 pisze:Mawiaja że z pustego to nawet Salomon nie naleje... ale z zera pięć stów ukręci.
Margin startowy to bonus od brokera w kwocie 4zł( slownie cztery polskie złote).
100000% jednego dnia spoko zysk wystarczy powtorzyc 2-3 razy i czynisz bańke szybciej niz Zaorski![]()
jakie to proste
![]()
Rzeznik target 144
Ja też gram totolotka na FX ale dźwignię mam tylko 1 do 200 i sl 10 pipsów nad albo pod zleceniem w zależności zlecenia i uwielbiam free to skayleechang pisze:byq69 pisze:Mawiaja że z pustego to nawet Salomon nie naleje... ale z zera pięć stów ukręci.
Margin startowy to bonus od brokera w kwocie 4zł( slownie cztery polskie złote).
100000% jednego dnia spoko zysk wystarczy powtorzyc 2-3 razy i czynisz bańke szybciej niz Zaorski![]()
jakie to proste
![]()
Rzeznik target 144
dźwignia ile 1:1000 ?
jedno za dużo zero wpisałeś : 10000 % czyli 100 razy pomnożony.