DayTrading: Środa 30.11.2016
Re: DayTrading: Środa 30.11.2016
Belon o co Tobie biega.
Technik ma wiedze i umiejętności- jesli Twoim zdaniem są Tobie niepotrzebne to z nich nie korzystaj ot tyle i aż tyle
Technik ma wiedze i umiejętności- jesli Twoim zdaniem są Tobie niepotrzebne to z nich nie korzystaj ot tyle i aż tyle
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

-
- Pasjonat
Cały ten Opec to jedna wielka ściema i zamieszanie. Rosja do tej organizacji nie należy, nawet nie przyjechała. Stny nie ograniczą wydobycia. Co z tego że Arabusy ogranicza wydobycie ? Zarobili medialny szum, zarobili tylko na wahaniach ceny nic po za tym. Cena ropy zależy w głównej mierze od dolara. Dolar się osłabi to i ropa pójdzie w górę.
No chyba,że to przygotowania pod osłabienie dolara w grudniu, kto wie
No chyba,że to przygotowania pod osłabienie dolara w grudniu, kto wie
Ostatnio zmieniony 30 lis 2016, 12:30 przez simon000111, łącznie zmieniany 1 raz.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Wreszcie ekonomia zaczęła działaćpl-samurai pisze:USD/JPY - kosmos - ciagle do gory - zero checi oslabienia

Ujemne stopy i dodruk waluty = słaby jen

The only way is up
Zmieniłem tp na moich L na 113.250 albo odbije na 115 albo na 110pl-samurai pisze:USD/JPY - kosmos - ciagle do gory - zero checi oslabienia
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

A czemu, Kolego Ajron, przypisujesz mi coś czego NIGDZIE nie napisałem (Twoim zdaniem są Tobie niepotrzebne)?ajron pisze:Belon o co Tobie biega.
Poprosiłem o przykład bo przydałoby się w PRAKTYCE zobaczyć TEORIĘ ale widzę, ale każda prośba o przedstawienie czegokolwiek na realu kończy się tak samo.
I, zanim coś napiszesz w temacie, przeczytaj całą wymianę zdań.
pzdr
PS: też mam dobrą teorię i radę, która pisana jest często na forum:
sprzedawaj górki i kupuj dołki (tylko nie spotkałem sytuacji, żeby cytujący pokazał gdzie górka a gdzie dołek).
edit: zapomniałem dopisać: pokazać na BIEŻĄCYM WYKRESIE gdzie jest max tej górki czy min dołka. Więc po co pisać skoro nie można tego w żaden sposób przedstawić. A na historycznym to nawet "głupi małpa" potrafi.
PEACE
Ostatnio zmieniony 30 lis 2016, 13:02 przez belon, łącznie zmieniany 2 razy.
- fx-technik
- Fanatyk
Górka jest tam, gdzie jest 123J, tak samo dołek, w trendzie.belon pisze:A czemu, Kolego Ajron, przypisujesz mi coś czego NIGDZIE nie napisałem (Twoim zdaniem są Tobie niepotrzebne)?ajron pisze:Belon o co Tobie biega.
Poprosiłem o przykład bo przydałoby się w PRAKTYCE zobaczyć TEORIĘ ale widzę, ale każda prośba o przedstawienie czekokolwiek na realu kończy się tak samo.
pzdr
sprzedawaj górki i kupuj dołki (tylko nie spotkałem sytuacji, żeby cytujący pokazał gdzie górka a gdzie dołek).
PEACE
Niczyja wina, że nie rozumiesz co piszemy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
-
- Fanatyk
belon naprawdę rozważ to co zaproponowałem,
Rafał jak jesteś też odpisz
Rafał jak jesteś też odpisz
a elka na dax?lutek pisze:
eska na ropie zarabia:)))
Pewnie tak jak i eska na ropiemajkel79 pisze:a elka na dax?lutek pisze:
eska na ropie zarabia:)))

The only way is up
Belon. Ale Technik Ci napisał, że trend właściwie zawsze kończy i zaczyna się formacją 1-2-3. A Ty masz po prostu szukać tej formacji, ale zgodnie z trendem z wyższego TF i przy odpowiednim atr.belon pisze:A czemu, Kolego Ajron, przypisujesz mi coś czego NIGDZIE nie napisałem (Twoim zdaniem są Tobie niepotrzebne)?ajron pisze:Belon o co Tobie biega.
Poprosiłem o przykład bo przydałoby się w PRAKTYCE zobaczyć TEORIĘ ale widzę, ale każda prośba o przedstawienie czekokolwiek na realu kończy się tak samo.
pzdr
PEACE
Technik-Darek to bardzo pomocny człowiek. dołącz do jego grupy i poproś o linki do filmików, a jak nie zrozumiesz wszystkiego (co jest częstą sytuacją

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"