na pewno poleci, dax LTsunamiPL pisze:Na edku odpalone L.
Leć do nieba edziu![]()
-- Dodano: 29 lis 2016, 10:43 --
Technik nie chowaj sie

na pewno poleci, dax LTsunamiPL pisze:Na edku odpalone L.
Leć do nieba edziu![]()
Witam,fx-technik pisze:W tym momencie, na Edku można jedynie obstawiać myśląc waszymi kategoriami.
Obstawiam, że W1 zakończy się wzrostowo.
Tutaj wszyscy obstawiają, więc się podłączam.belon pisze:Witam,fx-technik pisze:W tym momencie, na Edku można jedynie obstawiać myśląc waszymi kategoriami.
tak z ciekawości: "obstawiasz?". To jakaś nowa forma analizy?
pzdr
to ja obstawiam, że MN na eurusd będzie spadkowafx-technik pisze:W tym momencie, na Edku można jedynie obstawiać myśląc waszymi kategoriami.
"Obstawiałeś", że wzrost, teraz że w dwie strony. Sorry ale "taka analiza" nie liczy się.fx-technik pisze:Tutaj wszyscy obstawiają, więc się podłączam.belon pisze:Witam,fx-technik pisze:W tym momencie, na Edku można jedynie obstawiać myśląc waszymi kategoriami.
tak z ciekawości: "obstawiasz?". To jakaś nowa forma analizy?
pzdr
Edek na dolnym wsparciu, opcje są dwie: albo się z*ebie, albo nie...![]()
To może masz pewniaka w opcjach binarnych?pedro pisze:to ja obstawiam, że MN na eurusd będzie spadkowafx-technik pisze:W tym momencie, na Edku można jedynie obstawiać myśląc waszymi kategoriami.
Żadna analiza się nie liczy.belon pisze: "Obstawiałeś", że wzrost, teraz że w dwie strony. Sorry ale "taka analiza" nie liczy się.
PS: ja nie "obstawiam".
Peace.
Serio? To wykaż ZYSK >> STRATA na FX bez analizy.fx-technik pisze:Żadna analiza się nie liczy.
Liczy się tylko ZYSK >> STRATA !
nie znam się na opcjach binarnych, ale czytałem że to czysty totolotek, nie interesuje mnie to, nie gram od 8 lat : )fx-technik pisze:To może masz pewniaka w opcjach binarnych?pedro pisze:to ja obstawiam, że MN na eurusd będzie spadkowafx-technik pisze:W tym momencie, na Edku można jedynie obstawiać myśląc waszymi kategoriami.
Z tego co ja wiem, to tam się zakładasz jak się dana świeca skończy.pedro pisze: nie znam się na opcjach binarnych, ale czytałem że to czysty totolotek, nie interesuje mnie to, nie gram od 8 lat : )