chyba bardziej do 1.0520<°)))))>< pisze:edzik wraca do bazy w 1,0660
DayTrading: Poniedziałek 28.11.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 28.11.2016
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Dobre,,,,simon000111 pisze:Trzymaj zyski tnij stratywarmia pisze:Ropa tuż pod istotnym oporem po odbiciu od niego- ale zal tu oddawac przy takiej wymowie dotychczasowej dziennej swiecy...
Jakies sugestje?
bardzo dobre
nie będę się kłuciłPipsKong pisze:chyba bardziej do 1.0520<°)))))>< pisze:edzik wraca do bazy w 1,0660
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 
Ropa- na korektach L i do góry na nowe szczyty.

to mój setup na dziś o 23 00 zamykam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Chyba to już go nie dotknie. Z tego co pamiętam to nie kupował samego złota a spółki wydobywające złoto, a kupił je jak złoto było na dnie na początku roku. Sprzedał akcje w czerwcu zarabiając na tym od 300 do 400%. Tyle urosły te spółki w tym czasie. Także może nawet ten spadek byłby mu na rękę bo by chłopak odnowił pozycje.<°)))))>< pisze:Pamiętam jak edek był na 1,39 a ty sugerowałeś zwałę na poziom na jakim jest dzisiaj i wszyscy się z Ciebie śmiali ja też ,że zwiastujesz apokalipsęcugan pisze:Szansa na fajny spadek na GOLD TP może być nawet 1070![]()
![]()
Ta zwała całkiem możliwa i życzę ją tej kurwie Sorosowi bo siedzi w złocie kretyn.Pejsiki będą pompowały swoje indexy.
A tak na marginesie ujek testuje wybitą TL.
To mój totolotek tak hazarduję na FX
Bez żadnej analizy tylko moje marzenie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
DAX dziś wręcz panicznie reagował. Naruszyli ostatnie wsparcie na 10579. Mają ogromna ochote zwiedzić doły. Nie reaguja na podbicia na SP500.. Zobaczymy jeszcze jak zamknie się H4.. PS. Po południu znowu dziwna gra na DAX-ie (opóźnione reakcje, dziwne podbitki, przesunięcie w fazie w spadkach). To nie jest sytuacja z której nie mogą wyjść , ale nastpępny przystanek w dół to będzie 10344.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Jak ktos ma wolne depo, to short teraz na uje wszelkim analizom pasuje.
skoro s pasuje wszelkim analizom to biore w ciemno Lwarmia pisze:Jak ktos ma wolne depo, to short teraz na uje wszelkim analizom pasuje.
High Leverage Overtrading