DayTrading: Poniedziałek 28.11.2016
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 28.11.2016
Wti nie mam pytan - jutro napisza ze jednak nie ma poeozumienia
https://comparic.pl/usdcad-ropa-dynamic ... enie-opec/
https://comparic.pl/usdcad-ropa-dynamic ... enie-opec/
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Chyba nie miałem racji.warmia pisze:Gold - szybciej nalezy sie spodziewac 1197 niz 1179.cugan pisze:Szansa na fajny spadek na GOLD TP może być nawet 1070

Rozgrywamy trójkącik na DAX-ie.. Na dolnej krawędzi bede szukał L, jeśli SP500 bedzie też na L.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Pamiętam jak edek był na 1,39 a ty sugerowałeś zwałę na poziom na jakim jest dzisiaj i wszyscy się z Ciebie śmiali ja też ,że zwiastujesz apokalipsęcugan pisze:Szansa na fajny spadek na GOLD TP może być nawet 1070

A tak na marginesie ujek testuje wybitą TL.
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

warmia pisze:Chyba nie miałem racji.warmia pisze:Gold - szybciej nalezy sie spodziewac 1197 niz 1179.cugan pisze:Szansa na fajny spadek na GOLD TP może być nawet 1070
Można Shorta szukać na pullbacku.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Za duże wahania na SP500, na razie nie wchodzę..
-
- Pasjonat
Zastanawiam sie tylko czy Soros mowi prawde jak przedstawia w co inwestuje ? Gdybym obracal takim kapitalem to raczej nie wtajemniczalbym pol swiata. Wydaje mi sie ze na jego hajs czychaja tez inni<°)))))>< pisze:Pamiętam jak edek był na 1,39 a ty sugerowałeś zwałę na poziom na jakim jest dzisiaj i wszyscy się z Ciebie śmiali ja też ,że zwiastujesz apokalipsęcugan pisze:Szansa na fajny spadek na GOLD TP może być nawet 1070![]()
![]()
Ta zwała całkiem możliwa i życzę ją tej kurwie Sorosowi bo siedzi w złocie kretyn.Pejsiki będą pompowały swoje indexy.
A tak na marginesie ujek testuje wybitą TL.

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Wiąłem L i już zarobiłem.. bo na SP500 nie widzę setupu na wzrost..
-- Dodano: 28 lis 2016, 16:10 --
-- Dodano: 28 lis 2016, 16:10 --
Prawdę to zna tylko jego urząd skarbowy... Ja bym nie wierzył w takie newsy.. Pamiętam jak na wiosne trabili , ze SOROS siedzie w SSSS, to od razu giełdy poszły w góre i to tak, ze by go wywieźli.simon000111 pisze:Zastanawiam sie tylko czy Soros mowi prawde jak przedstawia w co inwestuje ? Gdybym obracal takim kapitalem to raczej nie wtajemniczalbym pol swiata. Wydaje mi sie ze na jego hajs czychaja tez inni<°)))))>< pisze:Pamiętam jak edek był na 1,39 a ty sugerowałeś zwałę na poziom na jakim jest dzisiaj i wszyscy się z Ciebie śmiali ja też ,że zwiastujesz apokalipsęcugan pisze:Szansa na fajny spadek na GOLD TP może być nawet 1070![]()
![]()
Ta zwała całkiem możliwa i życzę ją tej kurwie Sorosowi bo siedzi w złocie kretyn.Pejsiki będą pompowały swoje indexy.
A tak na marginesie ujek testuje wybitą TL.oczywiscie nie twierdze ze tak jest
A moze jednak mam...warmia pisze:Chyba nie miałem racji.warmia pisze:Gold - szybciej nalezy sie spodziewac 1197 niz 1179.cugan pisze:Szansa na fajny spadek na GOLD TP może być nawet 1070

ale to chyba tylko dlatego, ze gotów byłem nie mieć.
w końcu ruch spadkowy na parach jenowych, niepotrzebnie cofali