DayTrading: Czwartek 24.11.2016
Re: DayTrading: Czwartek 24.11.2016
Dokąd tak pędzisz doalarze?
nie traktujcie tego fibo dosłownie - tylko poglądowo (nie jako fibo, ale jako kolejne etapy trendu)
wg mnie strefa 108 indeksu dolara to będzie finito.
nie traktujcie tego fibo dosłownie - tylko poglądowo (nie jako fibo, ale jako kolejne etapy trendu)
wg mnie strefa 108 indeksu dolara to będzie finito.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Witam,niemiaszek pisze:Hello
mam pytanie: wklejasz info o opcjach, korzystasz z tego w sensie ustalania kierunku, poziomów, etc.?
pzdr
W sumie pytanie do wszystkich. Ktoś, coś w temacie?
-
- Fanatyk
Dawid powiedz co na edDavidFx pisze:scared money does not make money
-- Dodano: 24 lis 2016, 9:25 --
oby tak sie stalohighend pisze:troszkę magii z EURGBP. Coś mi świtało (z telefonu), ale teraz mam jasność

-
- Pasjonat
Moim zdaniem nie ma to sensu w DT. Żeby to sprawdzić wystarczy nanieść linie na wykres w miejscach wygaszenia dużych opcjibelon pisze:Witam,niemiaszek pisze:Hello
mam pytanie: wklejasz info o opcjach, korzystasz z tego w sensie ustalania kierunku, poziomów, etc.?
pzdr

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Poziomy już sprawdzałem, chodzi mi o praktyczne wykorzystanie informacji nt opcji: czy ktoś to stosuje w trajdingu.simon000111 pisze:Moim zdaniem nie ma to sensu w DT. Żeby to sprawdzić wystarczy nanieść linie na wykres w miejscach wygaszenia dużych opcjibelon pisze:Witam,niemiaszek pisze:Hello
pzdr
pzdr
Pany, no dawać; czy znowu będzie jakieś forexowe pierdolamento przez cały dzień!
na edzie odwieczna konsoleta czyli znow w gore 
-- Dodano: 24 lis 2016, 10:22 --
nie wiemy jakie to opcje do tego zrodlo skad sa podawane to poprostu jakis gosc wkleja na stronie skad on to ma czy to wymysl jego wyobrazni nikt tego nie wie

-- Dodano: 24 lis 2016, 10:22 --
belon pisze: Poziomy już sprawdzałem, chodzi mi o praktyczne wykorzystanie informacji nt opcji: czy ktoś to stosuje w trajdingu.
pzdr
Pany, no dawać; czy znowu będzie jakieś forexowe pierdolamento przez cały dzień!
nie wiemy jakie to opcje do tego zrodlo skad sa podawane to poprostu jakis gosc wkleja na stronie skad on to ma czy to wymysl jego wyobrazni nikt tego nie wie

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Witam , widząc co sie dzieje na wykresach od 2 tygodni to kierunki mamy jednoznaczne i dziwi mnie ze wsród szanownego grona wyjadaczy nikt nie umie i nie wie jak grac
)ps. wyjadacze forexu

Poobserwuj sobie zachowania ceny z uwzględnieniem opcji w dłuższym czasie a sam sobie na pytanie odpowiesz.belon pisze:Witam,niemiaszek pisze:Hello
pzdr
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
-
- Fanatyk
belon
masz odpowiedź co bedzie na forum
masz odpowiedź co bedzie na forum
- marcinmijagi
- Pasjonat
Na wykresach sa kierunki, ktore juz byly. Ja nadam jestem za L na edku.lutek pisze:Witam , widząc co sie dzieje na wykresach od 2 tygodni to kierunki mamy jednoznaczne i dziwi mnie ze wsród szanownego grona wyjadaczy nikt nie umie i nie wie jak grac)ps. wyjadacze forexu
Ostatnio zmieniony 24 lis 2016, 09:33 przez marcinmijagi, łącznie zmieniany 1 raz.
Cytaty, pipsów nie dają.