DayTrading: Wtorek 22.11.2016
Re: DayTrading: Wtorek 22.11.2016
Przecież już jesteś w L z TP 1.20
Pisałem, że miałem sl na BE i mnie tamtego dnia wycięło.nowy1234 pisze:Przecież już jesteś w L z TP 1.20
The only way is up
-
- Pasjonat
Na demo to nie dziala. Gra sie kwotami z przynajmniej 4 5 zerami. To jak gra w sims, zabraknie kasy tab i jest.TsunamiPL pisze:20 dni handlu w miesiącu i masz 4 koła.Świeżak44 pisze:No i pięknie.. 2200 na Sp500, a jednak! Teraz pewnie spróbuja to powtórzyć na kasowym. Na dAX-ie kiepska gra. Słaba zmienność i ciągle zmieniają kierunek.. konsola. 200zł ugrąłem od rana.
Wielu by to cieszyło
W ostatnim czasie dosc mocno zmienilem zdanie na temat demo. Jesli komus kiepsko idzie to niech lepiej zostanie w grze z kodami i nie traci gotowki bo rodzina moze byc nie pocieszona
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
- fx-technik
- Fanatyk
No to nie cuduj, tylko graj na demo tak, jakbyś grał w realu.simon000111 pisze:Na demo to nie dziala. Gra sie kwotami z przynajmniej 4 5 zerami. To jak gra w sims, zabraknie kasy tab i jest.TsunamiPL pisze:20 dni handlu w miesiącu i masz 4 koła.Świeżak44 pisze:No i pięknie.. 2200 na Sp500, a jednak! Teraz pewnie spróbuja to powtórzyć na kasowym. Na dAX-ie kiepska gra. Słaba zmienność i ciągle zmieniają kierunek.. konsola. 200zł ugrąłem od rana.
Wielu by to cieszyło
W ostatnim czasie dosc mocno zmienilem zdanie na temat demo. Jesli komus kiepsko idzie to niech lepiej zostanie w grze z kodami i nie traci gotowki bo rodzina moze byc nie pocieszona
Otwórz konto w AM i sobie na demo wpłać tyle wirtualnej kasy, ile byś wpłacił w realu.
Potem ustal zasady i się ich trzymaj.
Jeżeli tego nie potrafisz, nie graj w realu, bo rzeczywiście stracisz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
ED nudny dzis.
UsdPln rosnie - pisalem zeby na S uwazac.
To kto wie kiedy znowu L na eurgbp zapakowac?
-- Dodano: 22 lis 2016, 14:08 --
ED nudny dzis.
ED nudny dzis.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
cytuję "Obawy związane z trzęsieniem ziemi w Japonii wywołały silne kupno JPY, a kurs USDJPY (USDJPY, 110.875 +0.06%, News) wrócił dzisiejszego poranka w okolicę powyżej 111,00".
Co o tym sądzicie? Mi się wydaje że obawy te wywołały sprzedaż jpy niż kupno
-
- Pasjonat
Leszcze mysla ze dorobia sie na tragedii ludzi a rynek to wykorzystuje by ich ukarac. Granie na kataklizmy nie przynosi zysko imomajkel79 pisze:cytuję "Obawy związane z trzęsieniem ziemi w Japonii wywołały silne kupno JPY, a kurs USDJPY (USDJPY, 110.875 +0.06%, News) wrócił dzisiejszego poranka w okolicę powyżej 111,00".
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Dobrze napisali. jpy kupowany zdrożał, jako bezpieczna przystań.majkel79 pisze:cytuję "Obawy związane z trzęsieniem ziemi w Japonii wywołały silne kupno JPY, a kurs USDJPY (USDJPY, 110.875 +0.06%, News) wrócił dzisiejszego poranka w okolicę powyżej 111,00".
Jak BOJ interweniuje, żeby osłabić jpy to sprzedaje tryliony jenów..
The only way is up
-
- Fanatyk
Coś w tym jest, ale Ty,ja i jeszcze paru innych nigdy nie bedziemy wiedzieć,simon000111 pisze:Leszcze mysla ze dorobia sie na tragedii ludzi a rynek to wykorzystuje by ich ukarac. Granie na kataklizmy nie przynosi zysko imomajkel79 pisze:cytuję "Obawy związane z trzęsieniem ziemi w Japonii wywołały silne kupno JPY, a kurs USDJPY (USDJPY, 110.875 +0.06%, News) wrócił dzisiejszego poranka w okolicę powyżej 111,00".
wystarczy przesledzić wojny kataklizmy i zachowanie sie rynków,
jesteśmy za mali
--------------------------------------
-- Dodano: 22 lis 2016, 14:33 --
pakujhighend pisze:ED nudny dzis.
ED nudny dzis.