DayTrading: Czwartek 17.11.2016
Re: DayTrading: Czwartek 17.11.2016
funty maja moc:))
Kogoś tu wczoraj ogarniał śmiech, kiedy mówiłem o L-kach na kablu ....
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Technik ale on jeszcze spi o 11 zaczyna handel:)))ajron pisze:Kogoś tu wczoraj ogarniał śmiech, kiedy mówiłem o L-kach na kablu ....
Czyli moje wczorajsze fusy po kawie dobrze mi podpowiedziałysimon000111 pisze:chyba tak bo dane ładnenavik pisze:Kabel ... zobaczymy dzis 1.253?

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
z drugiej strony promocja dobry szczyt na s 1.25
Kabel gotowy do rozwalenia stratosfery. Trzymane Lki od dwóch dni w końcu dają zarobić ale to zaledwie szum ruchu ktory ma nadejsc.
Z drugiej strony te dobre dane... Nie lubię gdy dane są dobre a waluta jest nisko. Wtedy wszystkie leszcze pakują się w L a grubas zaczyna rzeź...

- fx-technik
- Fanatyk
Ja bym tego nie ruszał.ajron pisze:Kogoś tu wczoraj ogarniał śmiech, kiedy mówiłem o L-kach na kablu ....
Jeżeli już, to patrzał za dobrym Sell.
Poza tym, ja mam swój system, który nie wymaga wróżenia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
kabel S zarabia
-- Dodano: 17 lis 2016, 10:51 --
-- Dodano: 17 lis 2016, 10:51 --
ale Ty nie jestes leszczem:))))Nieśmiertelny Trader pisze:Kabel gotowy do rozwalenia stratosfery. Trzymane Lki od dwóch dni w końcu dają zarobić ale to zaledwie szum ruchu ktory ma nadejsc.Z drugiej strony te dobre dane... Nie lubię gdy dane są dobre a waluta jest nisko. Wtedy wszystkie leszcze pakują się w L a grubas zaczyna rzeź...
- fx-technik
- Fanatyk
Tu trzeba było sprzedawać po 1.25000, a nie kupować.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
To i dzieciak wie:)))fx-technik pisze:Tu trzeba było sprzedawać po 1.25000, a nie kupować.
-- Dodano: 17 lis 2016, 10:56 --
Technik a teraz co robimy , konkretnie napisz