A to tylko dlatego, że nie rozumiesz na co patrzysz i reagujesz na ruch, a nie na rzeczywistość.-rookie- pisze: Tak to właśnie jest z zarabianiem dużym lotem, nie umiejąc zarabiać nawet małym, to nie piaskownica i nikt nic za darmo nie dostanie, to że raz na ruski rok uda Ci się strzał na plus nie znaczy że zarabiasz jak to ty i 4ex uważacie, dajecie się robić w chu#%, rynek prościutko was podpuszcza a wy jak te muchy zwabione słodkim zapachem lecicie na tą rosiczkę po czym ona was wykręca
Wykres trzeba rozumieć i znać jego mechanikę, która jest odzwierciedleniem popytu i podaży.
Gdy nie rozumiesz no co patrzysz, to reagujesz jak sroka na błyszczące.

Chłopaki mi już wbili do głowy że bez planu nie mam co sobie "kilkać", nawet na demo. Nie śledzisz mojego dziennika, więc pewnie stąd te uwagi. To co dziś zrobiłem to tak z nudów. Od kilku dni tylko rzucam okiem na chwilę do platformy, a przez resztę dnia czytam forum. Dobra, już nie spamujmy tutaj dziś. Pozdrawiam
  Chłopaki mi już wbili do głowy że bez planu nie mam co sobie "kilkać", nawet na demo. Nie śledzisz mojego dziennika, więc pewnie stąd te uwagi. To co dziś zrobiłem to tak z nudów. Od kilku dni tylko rzucam okiem na chwilę do platformy, a przez resztę dnia czytam forum. Dobra, już nie spamujmy tutaj dziś. Pozdrawiam  

jakkolwiek wygląda na korektę aktualnie
   jakkolwiek wygląda na korektę aktualnie  południe
 południe