Zrobią małego knota ruchem w dół i za godzinę albo dwie polecą dalej do góry. Takie analizowaie to o du*e rozbić.DavidFx pisze:Uwaga rzeznik sell teraz idealne miejsce na ostre eSki
-- Dodano: 15 lis 2016, 16:16 --
Kto nie skorzysta ten banan bo ja sie nigdy ne myle
DayTrading: Wtorek 15.11.2016
Re: DayTrading: Wtorek 15.11.2016
Wolę z tobą stracić niż z głupim zarobićDavidFx pisze:Uwaga rzeznik sell teraz idealne miejsce na ostre eSki
Kto nie skorzysta ten banan bo ja sie nigdy nie myle
Co do kobiet sie myle to prawda ale kto sie nie myli natomiast co do rzeznika znam go jak wlasna kieszen

Skoro s, to s

The only way is up
Jestes w cholernym bledzie rookie zreszta rynek ci to wkrotce oznajmi poleca na pysk a ty bedziesz patrzyl i pytal sie siebie o co chodzi dlaczego spadaja skad David wiedzial 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Wali mi na dekiel z nudów, nie bierz tego do siebie. Kim jesteś, jesteś zwycięzcąDavidFx pisze:Jestes w cholernym bledzie rookie zreszta rynek ci to wkrotce oznajmi poleca na pysk a ty bedziesz patrzyl i pytal sie siebie o co chodzi dlaczego spadaja skad David wiedzial

a Niemcy sprzedają węgiel i ziemniaki? jakie to ma znaczenie dla eksportu Niemiec - chyba tylko takie, że zamiast sprzedać 1 mln samochodów za 50 mld euro sprzedadzą ten milion za 48 mld... Czy ci, co chcą kupić VW, Porsche i Mercedesy nagle zaczną kupować Tatę i Ssang Yonga?TsunamiPL pisze:Japonia się cieszy, jen się osłabia bez interwencji. Europa się cieszy tanie Euro dla króla eksportu - Niemiec.
Dobra forma Niemiec = dobrze dla Polski
Albo ujek z edkiem korekca sie z tych poziomow albo czeka nas jeszcze ride z jakies 60-80 pipek. Powodzenia
- fx-technik
- Fanatyk
Masz rację rookie!-rookie- pisze:Zrobią małego knota ruchem w dół i za godzinę albo dwie polecą dalej do góry. Takie analizowaie to o du*e rozbić.DavidFx pisze:Uwaga rzeznik sell teraz idealne miejsce na ostre eSki
Kto nie skorzysta ten banan bo ja sie nigdy ne myle
Analizowanie to jest uczenie się sytuacji.
Trading skuteczny polega na zawieraniu transakcji tylko w ściśle określonych warunkach, współzależnościach
wielu czynników mechanicznych i dynamicznych.
Jeżeli te warunki są spełnione i zgodne z MM, to po prostu zawierasz transakcję.
Jeżeli nie, to jej nie zawierasz.
Jeżeli masz wątpliwości, to nie wolno ci zawierać realnych transakcji.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Dzięki za przypomnienie tego fx-technik. To żeby uciąć złe emocje które wprowadziłem tutaj tym prowokacyjnym wpisem wrzucę to i już się zamykam http://forex-nawigator.biz/forum/trader ... ml#p744349 Po pierwsze rynek ma zawsze rację a jeśli uważasz, ze ty masz rację i go o tym przekonasz albo, że wiesz wszystko to się zdziwisz. - podoba mi się ten wpis Mustafy.fx-technik pisze: Masz rację rookie!
Analizowanie to jest uczenie się sytuacji.
Trading skuteczny polega na zawieraniu transakcji tylko w ściśle określonych warunkach, współzależnościach
wielu czynników mechanicznych i dynamicznych.
Jeżeli te warunki są spełnione i zgodne z MM, to po prostu zawierasz transakcję.
Jeżeli nie, to jej nie zawierasz.
Jeżeli masz wątpliwości, to nie wolno ci zawierać realnych transakcji.
-- Dodano: 15 lis 2016, 19:17 --
A tak się kończy udowadnianie swoich racji. Gdzie było wejście, a jakby nie wróciło?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2016, 19:15 przez -rookie-, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Pasjonat
Ktos gra S na usdcad ? Mozliwy poziom odbicia?
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
63,5% Oandian jedzie na ssimon000111 pisze:Ktos gra S na usdcad ? Mozliwy poziom odbicia?

Trzeba poszukać L i być w tych 36,5%

The only way is up