DayTrading: Czwartek 10.11.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 lis 2016, 00:00

Wzrost
4
57%
Bez zmian
2
29%
Spadek
1
14%

Liczba głosów: 7

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 10.11.2016

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Do sukcesów zaliczam dzisiejszego dnia, że udało się wyjśc z s na ujku po 106.300 :p
The only way is up

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Świeżak44 pisze:
DavidFx pisze:Świeżak zrobiles juz 100k na demo czyli od nowego tygodnia widzimy u Ciebie realny rachunek tak? :d
Jeszed brakuje parę kilo.. dziś powinienem to wykonać..
..ale jak bedziesz po fakcie nam nawijke robił, to w koncu uwierzymy że Ty miliony zarabiasz
miałes wejscie idealne dziś i nic tylko jak wiatr sie przewinąłes przez forum :lol:
DAwaj wejscia na te demo albo hasło i platforme

Awatar użytkownika
wrongWay
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: wrongWay »

-rookie- pisze:A tak z innej beczki. Kiedyś pisałem że w ECN zlecenia trafiają na rynek. Potem ktoś mnie poprawił że piszę bzdury i nasze zlecenie nie trafiają na prawdziwy rynek i nie mamy wypływu na kurs. Jak to w końcu jest. W takim Dukascopy na przykład? Dając duże zlecenie mogę pchnąć cenę?
To co widać na wykresie to rynek SPOT ( realna wymiana walut ) ; to czym my handlujemy to CFD ( kontrakt , sztuczny papier ) . To jak może CFD trafić na rynek SPOT ?
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

https://www.youtube.com/watch?v=TbEFdXeFoNw

President Elect Donald J. Trump - Max Kolonko MaxTV Mówię Jak Jest

jest i tam fragment o gieldzie wiec nie bedziecie sie nudzic :d
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Trwa spotkanie Łobamy z Trumpem
The only way is up

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

USD/PLN :shock: :shock: :shock:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Caldeborn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Caldeborn »

wrongWay pisze:
-rookie- pisze:A tak z innej beczki. Kiedyś pisałem że w ECN zlecenia trafiają na rynek. Potem ktoś mnie poprawił że piszę bzdury i nasze zlecenie nie trafiają na prawdziwy rynek i nie mamy wypływu na kurs. Jak to w końcu jest. W takim Dukascopy na przykład? Dając duże zlecenie mogę pchnąć cenę?
To co widać na wykresie to rynek SPOT ( realna wymiana walut ) ; to czym my handlujemy to CFD ( kontrakt , sztuczny papier ) . To jak może CFD trafić na rynek SPOT ?
Realna wymiana walut to tylko w banku. Gielda walutowa czy towarowa to kontrakty. Roznica miedzy grubasami a nami polega na tym, ze oni musza uregulowac rachunki na koniec dnia a my w naszych kasynach nie. Oni maja swoje kasyna a my swoje. Grubasy nie poluja na nasze SL bo detal i tak sam sie wykonczy. To co widac na wykresie to u kazdego broka widac co innego. Inne spready inne notowania.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Tomasz196407 pisze:
Świeżak44 pisze:
DavidFx pisze:Świeżak zrobiles juz 100k na demo czyli od nowego tygodnia widzimy u Ciebie realny rachunek tak? :d
Jeszed brakuje parę kilo.. dziś powinienem to wykonać..
..ale jak bedziesz po fakcie nam nawijke robił, to w koncu uwierzymy że Ty miliony zarabiasz
miałes wejscie idealne dziś i nic tylko jak wiatr sie przewinąłes przez forum :lol:
DAwaj wejscia na te demo albo hasło i platforme
Dziś skalpuje, to co mam wam 20 transakcji wkleić.. Ale dobra pokaze inaczej.. Prawdziwy specjalista nie boi się pokazac jak pracuje, nawet jak popełni jakis błąd. Tylko zawistnicy i oszuści mają z tym problem. Jak przejdę na real to tez pokaże moje wejścia (ale dopiero po pewnym czasie jak już bedę sobie dobrze radził :) )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: DavidFx »

Świeżak grasz jak Zaorski mysle ze nie ma zadnego problemu abys natrzaskal banke na daxie :d
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

wrongWay pisze:
jesse livermore fajnie opisywał jak działają bucket shopy (brokerzy) ;)

Zablokowany