nie kojarzę takowego tematu na dzisiajmajkel79 pisze:Za 20 minut dane API dla ropy.
Gdzie podglądacie wyniki bo na investing brak takowych

nie kojarzę takowego tematu na dzisiajmajkel79 pisze:Za 20 minut dane API dla ropy.
Gdzie podglądacie wyniki bo na investing brak takowych
On jest w porządku. Życzę mu niech zarobi z pół bańki z tych pozycji.highend pisze:patrzcie na krosy z TRY - ale chcą spadaćDamian się cieszy pewnie...
TsunamiPL pisze:On jest w porządku. Życzę mu niech zarobi z pół bańki z tych pozycji.highend pisze:patrzcie na krosy z TRY - ale chcą spadaćDamian się cieszy pewnie...
przez wyboryNieśmiertelny Trader pisze:TsunamiPL pisze:On jest w porządku. Życzę mu niech zarobi z pół bańki z tych pozycji.highend pisze:patrzcie na krosy z TRY - ale chcą spadaćDamian się cieszy pewnie...
W mforex mozna zmniejszyć dzwignię czy zmniejszyli mu ze wzgledu na kwotę jaką operuje? Czy to przez wybory?
Właśnie , że bardzo racjonalny i bezlitosny. Właśnie kolejny raz się o tym przekonałem... Powiedziałem w zeszłym tygodniu, że będzie jak przy Brexicie, że muszą podciągnąć, żeby mieli z czego spadać.. Potem się z tego wycofałem, bo uwierzyłem w tą "niepewność" i że w 2 dni tego nie zrobią, zwłasza w dniu wyborów.. Jednak zrobili..DavidFx pisze:kamilao1987 pisze:czy ten pierdolony nowozelandyczyk zatrzyma się dzisiaj?
forex nigdy nie byl racjonalny przynajmiej nic mi o tym nie wiadomo
Czy z kopułką wszystko w porządku?Świeżak44 pisze:Właśnie , że bardzo racjonalny i bezlitosny. Właśnie kolejny raz się o tym przekonałem... Powiedziałem w zeszłym tygodniu, że będzie jak przy Brexicie, że muszą podciągnąć, żeby mieli z czego spadać.. Potem się z tego wycofałem, bo uwierzyłem w tą "niepewność" i że w 2 dni tego nie zrobią, zwłasza w dniu wyborów.. Jednak zrobili..DavidFx pisze:kamilao1987 pisze:czy ten pierdolony nowozelandyczyk zatrzyma się dzisiaj?
forex nigdy nie byl racjonalny przynajmiej nic mi o tym nie wiadomoNie dorosłem jeszcze do takiego grania, nawet jak wyczuję ich intencje i tak mnie po drodze wykołują. Myślałem przez te spadki, że ustawią się do północy właśnie gdzieś na 2070.. a oni wywalili prawie jak przy Brexicie. Wracam do skalpowania trzeba odrobić -20k. Strategia wilkiego investowania nie dla mnie. To się może szybko skończyc katastrofą.
Mało tego.. Przerwała wielotetnią bandę spadkówDavidFx pisze:widzieliscie jak szybuje miedz idzie juz tylko prosto w gore zero korekt ciekawe zjawisko
co nie zmienia faktu, że mógł to gó..no (TRY) zamknąć z zyskiem juz dawno temu...TsunamiPL pisze:On jest w porządku. Życzę mu niech zarobi z pół bańki z tych pozycji.highend pisze:patrzcie na krosy z TRY - ale chcą spadaćDamian się cieszy pewnie...