Żaden wskaźnik tu nic nie da rady.. Sprytne.. znowu dałem się nabrać.
 Żaden wskaźnik tu nic nie da rady.. Sprytne.. znowu dałem się nabrać.  Tylko co z tymi wyborami?? Trum juz przegrał?
  Tylko co z tymi wyborami?? Trum juz przegrał? Żaden wskaźnik tu nic nie da rady.. Sprytne.. znowu dałem się nabrać.
 Żaden wskaźnik tu nic nie da rady.. Sprytne.. znowu dałem się nabrać.  Tylko co z tymi wyborami?? Trum juz przegrał?
  Tylko co z tymi wyborami?? Trum juz przegrał?zaskakujesz mnie ja ci o tym mowilem od miesiecy az nagle odpuscilem i bach jest Świeżak w koncu przynaje sie ze wskazniki nie dzialajaŚwieżak44 pisze:Żaden wskaźnik tu nic nie da rady..

przeczytałem to dopiero u ciebie bo wszystkich mam na czerwono twórczo --piszących,DavidFx pisze:zaskakujesz mnie ja ci o tym mowilem od miesiecy az nagle odpuscilem i bach jest Świeżak w koncu przynaje sie ze wskazniki nie dzialajaŚwieżak44 pisze:Żaden wskaźnik tu nic nie da rady..
-- Dodano: 07 lis 2016, 19:26 --
Świeżak czysty wykres czysty umysl zadnego Trumpa wybory i inne duperele z mediow tylko grac to co widac

Fikcją są te wzrosty na indeksach. Robią fałszywy ruch, żeby nikt się z nimi nie zabrał.. klasyka. Niepewność rośnie i wykres też?? Coś tu się nie zgadza..DavidFx pisze:Wskazniki to fikcja a na fikcji nie zarobisz poniewaz jest oderwana od rzeczywistosci
wzrosty sa realne kazdy je widzi czyszcza ciebie i miliony traderow gdzies wlasnie 98% utapia swoj depozyt standard w swiecie realnymŚwieżak44 pisze:Fikcją są te wzrosty na indeksach. Robią fałszywy ruch, żeby nikt się z nimi nie zabrał.. klasyka. Niepewność rośnie i wykres też?? Coś tu się nie zgadza..DavidFx pisze:Wskazniki to fikcja a na fikcji nie zarobisz poniewaz jest oderwana od rzeczywistosci

ropa była głupia od zawsze !kolbi123 pisze:Czy cena wti to ma jakąś korelacje ? z czym kolwiek ?.