zaskakujesz mnie ja ci o tym mowilem od miesiecy az nagle odpuscilem i bach jest Świeżak w koncu przynaje sie ze wskazniki nie dzialajaŚwieżak44 pisze:Żaden wskaźnik tu nic nie da rady..
przeczytałem to dopiero u ciebie bo wszystkich mam na czerwono twórczo --piszących,DavidFx pisze:zaskakujesz mnie ja ci o tym mowilem od miesiecy az nagle odpuscilem i bach jest Świeżak w koncu przynaje sie ze wskazniki nie dzialajaŚwieżak44 pisze:Żaden wskaźnik tu nic nie da rady..
-- Dodano: 07 lis 2016, 19:26 --
Świeżak czysty wykres czysty umysl zadnego Trumpa wybory i inne duperele z mediow tylko grac to co widac
Fikcją są te wzrosty na indeksach. Robią fałszywy ruch, żeby nikt się z nimi nie zabrał.. klasyka. Niepewność rośnie i wykres też?? Coś tu się nie zgadza..DavidFx pisze:Wskazniki to fikcja a na fikcji nie zarobisz poniewaz jest oderwana od rzeczywistosci
wzrosty sa realne kazdy je widzi czyszcza ciebie i miliony traderow gdzies wlasnie 98% utapia swoj depozyt standard w swiecie realnymŚwieżak44 pisze:Fikcją są te wzrosty na indeksach. Robią fałszywy ruch, żeby nikt się z nimi nie zabrał.. klasyka. Niepewność rośnie i wykres też?? Coś tu się nie zgadza..DavidFx pisze:Wskazniki to fikcja a na fikcji nie zarobisz poniewaz jest oderwana od rzeczywistosci
ropa była głupia od zawsze !kolbi123 pisze:Czy cena wti to ma jakąś korelacje ? z czym kolwiek ?.