Duże prawdopodobieństwo takiego scenariusza.oloxx pisze:pytanie do ekspertów
czy Waszym zdaniem DAX otworzy się z luką DOWN w niedzielę ??
DayTrading: Piątek 04.11.2016
Re: DayTrading: Piątek 04.11.2016
The only way is up
To przez zmianę czasu, tak jak i otwierają się w niedzielę o 22, a nie 23. Niedługo wróci do normy.TsunamiPL pisze:Wasi brokerzy też zamykają rynek o 22 ?

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
						Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Zgadza się. Miałeś dobry tydzień na rynku ?xhDog pisze:To przez zmianę czasu, tak jak i otwierają się w niedzielę o 22, a nie 23. Niedługo wróci do normy.TsunamiPL pisze:Wasi brokerzy też zamykają rynek o 22 ?
EBC wciśnie na hamulec wcześniej niż myślisz. Ogłoszenie może nastąpić już w grudniu, twierdzą ekonomiści z Citybanku.
http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=613701
Być może te dementowane prze EBC plotki o planowanym wygaszaniu QE jednak są prawdziwe i to ostatnie 1.08xxx były wyjątkową okazją do średnio lub długoterminowego L

Ostatnio zmieniony 04 lis 2016, 22:07 przez TsunamiPL, łącznie zmieniany 1 raz.

The only way is up
Były wzloty i upadkiTsunamiPL pisze:Zgadza się. Miałeś dobry tydzień na rynku ?xhDog pisze:To przez zmianę czasu, tak jak i otwierają się w niedzielę o 22, a nie 23. Niedługo wróci do normy.TsunamiPL pisze:Wasi brokerzy też zamykają rynek o 22 ?
 Cudowny to ten tydzień nie był, ale na maly plus więc jestem zadowolony. Szlifuje warsztat
 Cudowny to ten tydzień nie był, ale na maly plus więc jestem zadowolony. Szlifuje warsztat 
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Jak już to w poniedziałek ?;)TsunamiPL pisze:Duże prawdopodobieństwo takiego scenariusza.oloxx pisze:pytanie do ekspertów
czy Waszym zdaniem DAX otworzy się z luką DOWN w niedzielę ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
W Dukascopy wysłali informacje " Reduction of leverage on US Election Day... leverage on USD/MXN will be lowered to 1:10", przy brexit było podobnie i inicjatywy zakończyła się sukcesem, więc... wszystko jest możliwekarnak pisze:Ależ straszą, a będzie odwrotnie:
http://next.gazeta.pl/next/7,151003,209 ... BoxBizLink
 Inaczej. Trzeba brać pod uwagę każde rozwiązanie w tej sprawie.
 Inaczej. Trzeba brać pod uwagę każde rozwiązanie w tej sprawie.

- 

simon000111
- Pasjonat 
Stek bzdur. To tylko potwierdza fakt, że w internecie można napisać największą głupotę a i tak większośc w nią uwierzykarnak pisze:Ależ straszą, a będzie odwrotnie:
http://next.gazeta.pl/next/7,151003,209 ... BoxBizLink

Mam nadzieje, ze Trump wygra
 choć i tak nie liczę by polityka pieniężna i monetarna na świecie jakoś mocno się zmieniła.
 choć i tak nie liczę by polityka pieniężna i monetarna na świecie jakoś mocno się zmieniła.To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.

-- Dodano: 05 lis 2016, 13:21 --
Hillary Clinton jak sama oglosila w wywiadzie wiele lat temu gdy zostanie prezydentem USA jej pierwszy cel to zmiesc z powierzchni ziemi Iran bo zagraza Izraelowi nastapilaby destabilizacja totalna bliskiego wschodu i mamy meksyk w calej europie co w sumie juz mamy wiec sami widzicie wybor jest tylko jeden Trump

Hillary Clinton zaatakuje Iran jak zostanie prezydentem [2008]
https://www.youtube.com/watch?v=aaTct_eyKmI
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
moim zdaniem wielkich ruchów nie będzie , chyba że takie wahadła paniki w jedną a później w drugą ....

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...