DayTrading: Piątek 04.11.2016
Re: DayTrading: Piątek 04.11.2016
GBPAUD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 04 lis 2016, 09:24 przez roody80, łącznie zmieniany 1 raz.
dziekuję, ale poczekaj na efekt, nie jestem, aż tak dobry jak stoch nizejlutek pisze:brawo farciażświetna pozycja:)))))

dla odważnych i ceniących dobre wejścia

nie powiem całe depo w L na UJKU, rzeźnik i tak będzie lepszy

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
farciaż na facebuku milionrerzy grają :)))Ciebie na rynku to juz nie ma:))))
-- Dodano: 04 lis 2016, 09:45 --
rzeźnik bedzie lepszy

Farciarz to sie dzisiaj zdziwisz i to bardzo 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Pozdrawiam grających na umocnienie dolara .
Stowarzyszenie umarłych traderów.
Stowarzyszenie umarłych traderów.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Piszę, jak jeszcze macie nadzieje, grając na wybicia, pokaż eski, chce widzieć twój bólDavidFx pisze:Farciarz to sie dzisiaj zdziwisz i to bardzo
to po co tu przychodzisz? nie rozumiem, mnie nie interesuje facebook, sznauj ludzi na navigatorze...lutek pisze: farciaż na facebuku milionrerzy grają :)))Ciebie na rynku to juz nie ma:))))
-- Dodano: 04 lis 2016, 09:45 --
rzeźnik bedzie lepszy)
PS. do obu, bo za kilka godzin bedą lampki OFFLINE czerwone, zabierzcie sie lepiej do roboty

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Leszczowi zakodowali, że jak wygra Trump to be i armagedon na giełdach, a sami zrobią odwrotnie. ;-)
obserwuj uważnie jak ujek i gej bronią wsparcia, na którymn ty krzyczysz S, jeszcze ci mało? to spotykamy sie dwa szczeble drabiony wyżej, i zostajesz Online na navim jak cały ten ból bedzie miał miejsce.DavidFx pisze:Farciarz to sie dzisiaj zdziwisz i to bardzo

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Fanatyk
Karnak jak tam ta pędząca, szkoda że nie pokazałeś, przecież po to tu jesteśmykarnak pisze:Leszczowi zakodowali, że jak wygra Trump to be i armagedon na giełdach, a sami zrobią odwrotnie. ;-)

Tak może być. Po brekxicie od 08:00 w poniedziałek zaczął sie rajd na nowe szczyty, a taka to była tragedia..karnak pisze:Leszczowi zakodowali, że jak wygra Trump to be i armagedon na giełdach, a sami zrobią odwrotnie. ;-)

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.