DayTrading: Środa 02.11.2016
Re: DayTrading: Środa 02.11.2016
nikkei nie podziela kierunku sapiny na wykresie intra...
Czytac należy chociaz z odrobiną zrozumienia ( inaczej to jak zarabianie na demo) - pora na longi na jenocie to okolice 100.8 ( napisane wyzej w cytowanym poście).Tomasz196407 pisze:DavidFx pisze:otworzyles longa na tym poziomie co zamkneles eski?warmia pisze:
Nie nadązasz - zamknąłem go ze 2 h temu na poziomie 103.675 (masz to w poscie który cytujesz).
Docelowy poziom dla jenota to okolice 100.8(ale po drodze sa liczne przystanki i trzeba je wykorzystywac- wilku
Systematycznie zamykam ( i otwieram ) piramidowane shorty ( przykład jak pokazany wczoraj)
Jak trzeba tłumaczyc bardziej łopatologicznie - zapraszam na priv ( tanio policzę

P.S.
Pora na korektę Double RePo na Aud/Nzd - ( prostymi słowami:teraz zamknąc shorty i czekac na next okazję

w sumie racja ;]Tomasz196407 pisze:
ale co wchodzisz w sensie zarobku, czy bo lubisz byś w ropie oblany w sensie być czarnym ropą
po co ja w to wchodzę w ogóle ???

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
PipsKong pisze:w sumie racja ;]Tomasz196407 pisze:
ale co wchodzisz w sensie zarobku, czy bo lubisz byś w ropie oblany w sensie być czarnym ropą
po co ja w to wchodzę w ogóle ???![]()

Dawid bedzie wiedział ostatnio rysował rope to pewnie tylko longi
bo to wilk z W.Str
dzisiaj będzie obniżka stóp w USA i zaczniemy ostro jazdę co Wy na to:)))))
Hmmmm to by było bardzo ciekawe i nawet dobre posunięcielutek pisze:dzisiaj będzie obniżka stóp w USA i zaczniemy ostro jazdę co Wy na to:)))))
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
totalne zaskoczenie rynków:))ale nie nasPipsKong pisze:Hmmmm to by było bardzo ciekawe i nawet dobre posunięcielutek pisze:dzisiaj będzie obniżka stóp w USA i zaczniemy ostro jazdę co Wy na to:)))))
Super - na to czekam.lutek pisze:dzisiaj będzie obniżka stóp w USA i zaczniemy ostro jazdę co Wy na to:)))))

i skończy sie era dolara:))karnak pisze:Super - na to czekam.lutek pisze:dzisiaj będzie obniżka stóp w USA i zaczniemy ostro jazdę co Wy na to:)))))
-
- Fanatyk
Karnak to gdzie ten edek idziekarnak pisze:Super - na to czekam.lutek pisze:dzisiaj będzie obniżka stóp w USA i zaczniemy ostro jazdę co Wy na to:)))))
bo jankesa dobrze określiłeś