DayTrading: Środa 02.11.2016
Re: DayTrading: Środa 02.11.2016
Swiezak , grasz na demo i robisz tu tysiące wpisów razem z fartem i wilkiem to nie ten dział , wasza gra jest bez sensu:))tracic czas na demo ale zapewne wasza grupa to AA:))
EDek jest bezkonkurencyjny dla L - bierzmy je tak szybko drożeją. 

mylisz się kolego gra na demo nie jest bez sensu pod warunkiem ze umiesz wyciągnąć z tego wnioski inaczej fakt strata czasu.Ale na demo nie tracisz pieniędzy na głupich błędach a real to psychika na demo tego nie doświadczysz i tu się zgadzam
Jak myślisz Karnak dokąd lecimy?karnak pisze:EDek jest bezkonkurencyjny dla L - bierzmy je tak szybko drożeją.
Dokąd się tylko da.lutek pisze:Jak myślisz Karnak dokąd lecimy?karnak pisze:EDek jest bezkonkurencyjny dla L - bierzmy je tak szybko drożeją.
A tak na poważnie to gdy wsparcie puści.
Jak na razie byczek górą.

otworzyles longa na tym poziomie co zamkneles eski?warmia pisze:
Nie nadązasz - zamknąłem go ze 2 h temu na poziomie 103.675 (masz to w poscie który cytujesz).
Docelowy poziom dla jenota to okolice 100.8(ale po drodze sa liczne przystanki i trzeba je wykorzystywac- wilku

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Funt nie reaguje pro wzrostowo na nic :O
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
DavidFx pisze:otworzyles longa na tym poziomie co zamkneles eski?warmia pisze:
Nie nadązasz - zamknąłem go ze 2 h temu na poziomie 103.675 (masz to w poscie który cytujesz).
Docelowy poziom dla jenota to okolice 100.8(ale po drodze sa liczne przystanki i trzeba je wykorzystywac- wilku

Ropa - 5 razy myślę by w nią wejść i nie wchodzę , a bym zarobił
6 razem już mnie ponosi i jednak wchodzę i .... tracę
gdzie sens gdzie logika ?:)

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
ale co wchodzisz w sensie zarobku, czy bo lubisz byś w ropie oblany w sensie być czarnym ropąPipsKong pisze:Ropa - 5 razy myślę by w nią wejść i nie wchodzę , a bym zarobił