No to masz jaja, albo duzo kasy- te pozycje musiały być +/- 15 kilo w plecy.Ambasador pisze:
To są wejścia z 18.10(1 lot) i 19.10(2 loty).
PS. 3,82*
DayTrading: Wtorek 01.11.2016
Re: DayTrading: Wtorek 01.11.2016
No i prawie przegrałem to co rano wygrałem.. Macie racje, że za wcześnie na real. Strasznie duszą amerykanie, aż wskaźniki głupieją.. Widać, że jakiś większy ruch robią. To nie jest gra na M1.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
nowy joker pisze:Sp500 ktoś coś ???
To z mojej strony ale SP500 idzie razem z Ropą to warto wrócić co się tam dzieje
teraz trochę kijowe miejsce na wsiadanie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 lis 2016, 17:27 przez Rafal152, łącznie zmieniany 1 raz.
To jest jakiś większy ruch, chca zdołowac giełdy. Sam to zreszta mówiłem. Nie ma sensu kopać się z koniem. Powinienem to wykorzystać, a nie robic brura za bzdurą. Pejsaci duszą ile mogą, bez litości..jeszcze przyspieszyli te spady. Co za licho.
wybory w USA
Na H4 to wygląda jakby się zaraz hossa miała skończyć. Ostro zjechali.. Może to ma byc wyjście z tego wielkiego trójkąta???
dopiero real zaczyna uczyć, tak niczego sie nie nauczysz, real, ale na mikrolotach, przy depozycie rzędu 50PLN jest dobry na start i wnioskiŚwieżak44 pisze:No i prawie przegrałem to co rano wygrałem.. Macie racje, że za wcześnie na real. Strasznie duszą amerykanie, aż wskaźniki głupieją.. Widać, że jakiś większy ruch robią. To nie jest gra na M1.

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
No i pięknie.. właśnie tak to sobie wyobrażałem. Stoimy nad krawędzią i teraz czekamy na FED.. To było takie proste do przewidzenia. Żadne wskaźniki, wystarczy prosta psychologia. Znaleźć miejsce na wykresie, gdzie będzie największy strach. Tam właśnie teraz jesteśmy. Teraz tam postoimy.
Dokładniej to pod -18-19k maksymalnie podeszły + -3k na DAX-ie, który wreszcie odrobił i zamknął mi mój TP ustawiony 18.10.- luka za poprzedni dzień. W tym przypadku zdecydowałem się dokapitalizowac konto by Depo wytrzymało. Kwestia podejścia do swojej gry. Miałem Total stratę -51k i -15-20k wrażenia nie robi. Na demo się nie nauczysz tego:)warmia pisze:No to masz jaja, albo duzo kasy- te pozycje musiały być +/- 15 kilo w plecy.Ambasador pisze:
To są wejścia z 18.10(1 lot) i 19.10(2 loty).
PS. 3,82*
Zostaje zatem z moim hedge buy dax z 10811.
PS. Listopad rozpoczynam tak jak w załączeniu.
Nieprawda. Technicznie gra się tak samo. Dziś się nauczyłem, zeby nie właźnić naśrodku bollingera, nawet jeśli reszta wskaźników jest OK. Najgorsze, że widze co się dzieje, ale i tak próbuje grac w przeciwną stronę. Nie wiem dlaczego. Przecież ten silny trend spadkowy na SP500 to najwcześniej zauwazyłem a to że zduszą cały indeks to juz ze 2 dni temu sam pisałem. No i co z tego? Może przez to M1 mnie tak myla wskaźniki, chociaż wiem, że przy silnych ruchach one mylą.. Znowu dałem się załatwić na spadkach na M1. Musze to przeanalizowac, co mnie myliło..Jest jakaś wada w tym moim systemie jeszcze..Farciarz pisze:dopiero real zaczyna uczyć, tak niczego sie nie nauczysz, real, ale na mikrolotach, przy depozycie rzędu 50PLN jest dobry na start i wnioskiŚwieżak44 pisze:No i prawie przegrałem to co rano wygrałem.. Macie racje, że za wcześnie na real. Strasznie duszą amerykanie, aż wskaźniki głupieją.. Widać, że jakiś większy ruch robią. To nie jest gra na M1.