DayTrading: Piątek 28.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 28.10.2016
Zobaczymy gdzie będzie wykres o 10:00. Wątpię, zeby dalej jechali w góre przeciwko stanom.. Ile można??
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
mozesz sie nigdy nie doczekac bo bedzie lampa w gore i bedziesz tylko widzem z drobnymi od jubilera a my tu robimy skok na sejfŚwieżak44 pisze:Ja poczekam na setup wzrostowy na M5..DavidFx pisze:Dax only long lecimy ostro w galaktyke oriona swiezak zapinaj pasy wskazniki juz ci nie pomoga
swiezak ty wspominasz eski a my lecimy w kosmos ogarnij sie chlopie

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Pobuja rynkami - to nie będzie jeden słuszny kierunek, dużo leszcza na tym falowaniu umoczy. 

Jak wiewórka na metamfetaminie..DavidFx pisze:faktycznie dax ruchawszy jest niz rzeznik bo rzeznik muli pale a dax leci jak wiewiorka na sterydach

-- Dodano: 28 paź 2016, 09:36 --
Spory ten pinbar na M5, faktycznie mogą rosnąć..
-- Dodano: 28 paź 2016, 09:37 --
O, już lesi korekta. Zaraz zrobia dołek i zobacze kierunek.. Co się odwlecze to nie uciecze..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Nie bierz do glowy, jak pytam to wal smialo, chcialem poznac bardziej obiektywna opinieTomasz196407 pisze:Rabit wstawie w analizach, nie chce nikomu nic sugerować,

I tak chyba zaraz zamkne bo czar juz prysl...
Dlamnie to nie ma znaczenia co inni tu mmysla o moich analizach, to co pokazalem to chyba bardziej ojaw frustracji tym bardziej po wczorajszych trejadch na edku. Ja tu jestem po to by pogadac.Tomasz196407 pisze:nikomu nie musze udowadniać że wychodzi mi albo i nie, dużo zależy też od brokera i uważajcie,

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Prospadkowy? wachlarz na EDku: 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
nie widze wachlarza tukarnak pisze:Prospadkowy? wachlarz na EDku:

-- Dodano: 28 paź 2016, 08:52 --
Dawid i jak celujesz dax-aDavidFx pisze:mozesz sie nigdy nie doczekac bo bedzie lampa w gore i bedziesz tylko widzem z drobnymi od jubilera a my tu robimy skok na sejfŚwieżak44 pisze:Ja poczekam na setup wzrostowy na M5..DavidFx pisze:Dax only long lecimy ostro w galaktyke oriona swiezak zapinaj pasy wskazniki juz ci nie pomoga
swiezak ty wspominasz eski a my lecimy w kosmos ogarnij sie chlopie
bo cie wymiecie
Hey, taki troche offtop. Wczoraj na forum przeczytalem taki tekst Moim zdanie wyznaczanie trendu to najtrudniejszy element strategii.
Moim zdaniem sama analiza (okreslenie trendu, poziomow itp) to pikus w porownaniu do trejdingu. Tak jak na screenach ktore zalaczylem niby wwszystko ok ale troszeczke zabraklo i albo nie weszlo albo wycielo, i te troszeczke robi wielka roznice bo pomimo ze ostatnio gram na demo to jestem na minusie
Jakie jest wasze zdanie?
Moim zdaniem sama analiza (okreslenie trendu, poziomow itp) to pikus w porownaniu do trejdingu. Tak jak na screenach ktore zalaczylem niby wwszystko ok ale troszeczke zabraklo i albo nie weszlo albo wycielo, i te troszeczke robi wielka roznice bo pomimo ze ostatnio gram na demo to jestem na minusie

Jakie jest wasze zdanie?
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

zbliżamy się do wyborów w usa, a to będzie rodzic większą niepewność na rynkach i spadki raczej pewne. sp okolice 2050 to target w najbliższym czasie. i to minimum
-
- Fanatyk
daj spokój,rabit pisze:Hey, taki troche offtop. Wczoraj na forum przeczytalem taki tekst Moim zdanie wyznaczanie trendu to najtrudniejszy element strategii.
Jakie jest wasze zdanie?

to co chcesz fartownie wchodzić,
musza byc jakieś przesłanki ku temu