DayTrading: Piątek 28.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 28.10.2016
cierpliwosc to dobra cecha DAX --- SP500 ladnie na plusie
Tomasz zaczelem grac na twoim ukochanym daxie juz nie bedzie miedzy nami wasni i sporow co jest lepsze bo przeszedlem na twoja strone 
-- Dodano: 28 paź 2016, 9:17 --
teraz dax i rzeznik oba ostro w longach siedze ile fabryka dala
krolik no to laduj sie w longa na daxie recznie olej te zlecenie oczekujace bo ci odleca w kosmos

-- Dodano: 28 paź 2016, 9:17 --
teraz dax i rzeznik oba ostro w longach siedze ile fabryka dala

krolik no to laduj sie w longa na daxie recznie olej te zlecenie oczekujace bo ci odleca w kosmos

Ostatnio zmieniony 28 paź 2016, 09:19 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Bo ja tak wczoraj chcialem ale moje zlecenie gdzies sie zagubilo i dopiero teraz dostali info co trzeba zrobic.DavidFx pisze:ktos wie dlaczego dax sie wysypal

A ktos zle odczytal ostatnia cyferke...

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

-
- Fanatyk
Rabit wstawie w analizach, nie chce nikomu nic sugerować,rabit pisze:Tomasz, pamietasz wczorajsza rozmowe? Trzymac czy nie?![]()
Troche cykorze taka H4rke siekli, zobaczymy co z tego bedzie
-- Dodano: pt 28-10-2016, 8:15 --
Ale wku...a ten forex czasami, tam brakowalo 3 punkty!

wejścia tak jak wy pokazujecie nie chce tak robić, jak sie zdecyduje kiedykolwiek to na myfbox zrobie,
i nikomu nie radze pokazywać pozycji tak jak Dawid mnie podpuszczał tu w sobote:) nikomu nie musze udowadniać że wychodzi mi albo i nie, dużo zależy też od brokera i uważajcie,
demo to bzdura i kazdy to powazny to wie
a ja cale zycie myslalem ze matura to bzdura Tomasz znow mnie oswiecil 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
bo tak wychodzi z f>elliotaDavidFx pisze:ktos wie dlaczego dax sie wysypal

Przecież to oczywiste, David, takie pytania zadajesz... SP500 wlazł w spady i to na tych większych interwałach. DAX by bardzo chciał wyskoczyć na nowe szczyty, ale dopóki SP500 nie da jasnego sygnału do jazdy w górę nic z tego nie bedzie. Z 6 razy próbowali w USA przekroczyć 2143, bez skutku. Teraz byki robia większy dołek, żeby wziąć większy rozpęd..DavidFx pisze:ktos wie dlaczego dax sie wysypal

PS. Ja to nawet wczoraj wziąłem 1lota SSS na DAX-ie ,ale za szybko oddałem. Musze pracowac nad wyjściami. Co z tego że mam dobre wejścia jak nie umiem ich wykorzystywać. To tak jakbym się włamał do jubilera i wzziął drobne z kasy..

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Dax only long lecimy ostro w galaktyke oriona swiezak zapinaj pasy wskazniki juz ci nie pomoga 
swiezak ty wspominasz eski a my lecimy w kosmos ogarnij sie chlopie

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Ja poczekam na setup wzrostowy na M5..DavidFx pisze:Dax only long lecimy ostro w galaktyke oriona swiezak zapinaj pasy wskazniki juz ci nie pomoga
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
faktycznie dax ruchawszy jest niz rzeznik bo rzeznik muli pale a dax leci jak wiewiorka na sterydach 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!