Morlok pisze:Ok, być może.FxGrow pisze:koszt swap’u pokrywany jest przez firme.
To tylko dodam ze swojej strony że 2 dni temu otworzyłem pozycję na EURAUD i na złotówkę spreadu mam teraz -1,20 zł swapu. Z racji tego że jestem position traderem to mogę trzymać tak pozycję i pół roku a w tym czasie swapu może być i -50zł na wciąż jedną złotówkę spreadu.
Najlepszym z rozwiązań byłoby zarejestrowanie profilu w FxGrow i którka rozmowa telefoniczna z przedstawicielem FxGrow na Polskę na temat swoich oczekiwań względem danego aspektu oferty negocjowalnej i rozpatrzenie wszystkich dostępnych możliwości. Swap Free Account, jak wspominaliśmy we wcześniejszych postach, to przywilej negocjowalny indywidualnie między FxGrow a Klientem, więc ustalenia co do maksymalnego czasu trwania pozycji(jeśli takowy będzie konieczny) proponujemy przedyskutować z opiekunem swojego rachunku.
Z pozdrowieniami,
Zespół FxGrow
-- 16 paź 2015, 11:47 --
W przypadku Swap Free Account ustalenia co do warunków uzyskania dostępu do tego rodzaju konta handlowego negocjowalne są bezpośrednio między Klientem a firmą. Zachęcamy do rejestracji profilu w FxGrow i zapraszamy do rozmowy na powyższy temat. Po przedstawieniu sobie wzajemnych oczekiwań i możliwości oraz ustaleniu warunków satysfakcjonujących obie strony, decyzja o założenia konta rzeczywistego lub nie leży po stronie klienta.greenvince pisze:jakie są warunki tego Swap Free? przy wpłacie 5000USD?
Z pozdrowieniami,
Zespół FxGrow
-- 25 lis 2015, 17:49 --
FXGROW OGŁASZA KONKURS HANDLOWY NA RACHUNKACH RZECZYWISTYCH - PIP WARS !
FxGrow zaprasza wszystkich traderów do uczestnictwa w nowym konkursie Pip Wars i walki o część z puli nagród 10 000 USD
Od 7 grudnia 2015 do 8 stycznia 2016 możesz wygrać jedną z nagród pieniężnych poprzez wygenerowanie jak największej procentowej stopy zwrotu względem swojego depozytu na rachunku handlowym.
NAGRODY DLA 5 NAJLEPSZYCH TRADERÓW
1 miejsce - $ 5 000
2 miejsce - $ 3 000
3 miejsce - $1 000
4 miejsce - $500
5 miejsce - $500
NAGRODY W KONKURSIE SĄ MOŻLIWE DO NATYCHMIASTOWEJ WYPŁATY PO ICH OTRZYMANIU
Rejestracja w konkursie już się rozpoczęła. Kliknij w poniższy link, wypełnij krótki formularz rejestracyjny i zarezerwuj swoje miejsce już teraz!
http://fxgrow.com/promos/mt4_promo_dec.php?lang=pl
Z poważaniem,
Zespół FxGrow