nie wiem,wariatgdynia pisze:Witam co sadzicie o tym by WTI przy 49 wziac na wzrost na odbicie
tu tylko gj dax czasem eu, i kabel
nie wiem,wariatgdynia pisze:Witam co sadzicie o tym by WTI przy 49 wziac na wzrost na odbicie
Świeżak44 pisze:Teraz mam taka refleksję, że DAX działa z 1-dniowym późnieniem. To co powinien zrbobić dziś zrobi jutro...Czyli odbicie będzie jutro
no i dobrze że się zwaliło bo wolę grać LkiŚwieżak44 pisze:Jednak to jest za silny spadek, żeby tak łatwo go wyhamować.. Nieźle poleciało. Do L trzeba poszukać setupu na większym interwale dopiero. Jeśli w ogóle będzie.
8k?PipsKong pisze:no i dobrze że się zwaliło bo wolę grać LkiŚwieżak44 pisze:Jednak to jest za silny spadek, żeby tak łatwo go wyhamować.. Nieźle poleciało. Do L trzeba poszukać setupu na większym interwale dopiero. Jeśli w ogóle będzie.
ale to gdzieś sporo niżej ;się rozejrzę![]()
10 mi wystarczyTomasz196407 pisze:8k?PipsKong pisze:no i dobrze że się zwaliło bo wolę grać LkiŚwieżak44 pisze:Jednak to jest za silny spadek, żeby tak łatwo go wyhamować.. Nieźle poleciało. Do L trzeba poszukać setupu na większym interwale dopiero. Jeśli w ogóle będzie.
ale to gdzieś sporo niżej ;się rozejrzę![]()