adk77 pisze:obecnie kabel walczy ze strefą 1,22-1,2240. dopiero przejście tego poziomu powinno skutkować mocniejszym ruchem. liczę na poziom 1,25ajron pisze:Wczorajsza akcja na kablu to zwykła wycinka stopów.
Teraz pora na spore odbicie na funcie.
DayTrading: Środa 26.10.2016
Re: DayTrading: Środa 26.10.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Świeżak to musi być załamany że gra na demo 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
chyba nie bo nic nie przegrywaPipsKong pisze:Świeżak to musi być załamany że gra na demo
No właśniedoktorek pisze:chyba nie bo nic nie przegrywaPipsKong pisze:Świeżak to musi być załamany że gra na demo

-- Dodano: 26 paź 2016, 10:43 --
Jak nauczę sie dobrze czytać te wykresy, to szybko zarobię i w realu. Najważniejsze dobrze grac.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:No właśniedoktorek pisze:chyba nie bo nic nie przegrywaPipsKong pisze:Świeżak to musi być załamany że gra na demoAle od kilku dni dobrze mi idzie.. Jeszcze muszę się nauczyć korzystać z własnych analiz. Te 10660 co właśnie zrobili obstawiałem wczoraj jako TP. Miałbym +13k, a tak skacząc jak poparzony zając na minutówce znów się trochę zakręciłem. Ale system działa, to najważniejsze.
Teraz daję L na odbicie.
Jak nauczę sie dobrze czytać te wykresy, to szybko zarobię i w realu. Najważniejsze dobrze grac.
Z całym szacunkiem ale na realu zesrasz się prędzej niż myslisz

"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

brawo TyŚwieżak44 pisze:No właśniedoktorek pisze:chyba nie bo nic nie przegrywaPipsKong pisze:Świeżak to musi być załamany że gra na demoAle od kilku dni dobrze mi idzie.. Jeszcze muszę się nauczyć korzystać z własnych analiz. Te 10660 co właśnie zrobili obstawiałem wczoraj jako TP. Miałbym +13k, a tak skacząc jak poparzony zając na minutówce znów się trochę zakręciłem. Ale system działa, to najważniejsze.
Teraz daję L na odbicie.

-- Dodano: śr 26-10-2016, 9:47 --
to już inna prawda ;]ajron pisze:Z całym szacunkiem ale na realu zesrasz się prędzej niż myslisz
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Wyszedłem, bo o tej godzinie to wielkiego rajdu raczej nie będzie. Oparli się o linię wzrostów.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2016, 11:04 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
10630 moga realizować zyski i tylko realizacja a nie L o ludzie 
gwiazda na d wszystkie skowronki furtaja o s
a tu L

gwiazda na d wszystkie skowronki furtaja o s
a tu L
Ostatnio zmieniony 26 paź 2016, 11:02 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gaduła
Witam co sadzicie o tym by WTI przy 49 wziac na wzrost na odbicie