DziekiFarciarz pisze:pożyczam Ci moje buty z podwójnymi podeszwami, żebyś miał czym hamować tę rakietęxhDog pisze:
127.340? i na dół
DayTrading: Wtorek 25.10.2016
Re: DayTrading: Wtorek 25.10.2016
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
- kk.dreamer
- Pasjonat

Aaa komentarz nie do tego posta. Ktoś pytał jak widzę edkaxhDog pisze:Pasowało by zrobić retest wybić z trójkąta ok. 1.11 i w dółTsunamiPL pisze:132? A nie 123?DavidFx pisze:zasadzilem longi przy tym co widze nie ma co marzyc o eska
Doskonale. Zasięg 132.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
-
Tomasz196407
- Fanatyk

dzięki, ja nie pytałem
ale super moze być
ale super moze być
nie wyjdzie wyzej jak 1,0930-- 1,0970Tomasz196407 pisze:dzięki, ja nie pytałem
ale super moze być
-- Dodano: 25 paź 2016, 17:05 --
jesli ruszy 1,0915doktorek pisze:nie wyjdzie wyzej jak 1,0930-- 1,0970Tomasz196407 pisze:dzięki, ja nie pytałem
ale super moze być
cos z rzeźnikiem? czekam na jakiś wykresik na m5 dalszego posuwania......w górę lub może fale na wyższym TF, w ksiązkach jest jak to robić....zgodnie z kierunekiem UP
PS no chyba, że kto chce narysować w dół, ale to by było niepoprawnie
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
mowisz ciagle o jakis ksiazkach o jakich masz na mysli z AT i PA?Farciarz pisze:cos z rzeźnikiem? czekam na jakiś wykresik na m5 dalszego posuwania......w górę lub może fale na wyższym TF, w ksiązkach jest jak to robić....zgodnie z kierunekiem UP
-- Dodano: 25 paź 2016, 18:28 --
kto na forum cos wie na temat ISTQB Certyfikowany Tester Poziom Podstawowy??
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Analiza techniczna rynków finansowych MURPHY - elementarzDavidFx pisze:mowisz ciagle o jakis ksiazkach o jakich masz na mysli z AT i PA?Farciarz pisze:cos z rzeźnikiem? czekam na jakiś wykresik na m5 dalszego posuwania......w górę lub może fale na wyższym TF, w ksiązkach jest jak to robić....zgodnie z kierunekiem UP
-- Dodano: 25 paź 2016, 18:28 --
kto na forum cos wie na temat ISTQB Certyfikowany Tester Poziom Podstawowy??
Komputerowa analiza rynków terminowych Davida i Charlesa - ze szczególną uwagą na MACD, STOCH, ADX
Świece i inne japońskie techniki analizowania wykresów by Steve Nison
acha i bez zadnych jaj typu "zawód inwestor" itp
na pierwszy miesiąc
gdzieś mam w PDF-ach, ale gdzie, bo podrukowałem uwczesnego czasu, tak wolę, nie lubie czytac z ekranu, ale torrenty sie znajdą napewno, bo ksiazki te pewnie razem z 300zł
PS. a teraz pozwólcie, rzeźnik UP
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Podsumowanie wystąpienia Carneya- koniec taniego funta.
Ten spadek na kablu to prawdopodobnie szybka realizacja zalegająch esek przez grubasow.
Na gbp/usd pięknie przekręcili h4
Ten spadek na kablu to prawdopodobnie szybka realizacja zalegająch esek przez grubasow.
Na gbp/usd pięknie przekręcili h4
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"
dobre miejsce na eski na rzezniku
oczywiscie stoch na m5 na samiutkiej gorze 
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
zacznij od elementarza Murphiego, jak ktos bardzo bedzie chciał to zapewne gdzies mam ten pdf na starym dyskuDavidFx pisze:dobre miejsce na eski na rzeznikuoczywiscie stoch na m5 na samiutkiej gorze
albo od tej drugiej pozycji, jest to bardzo stara pozycja, ale bardzo dobrze tłumaczy zwłaszcza wymienione wskaźniki, kolesie napisali to jakby byli z kosmosu, zreszta odwołuja sie do niego dwukrotnie
PS masz tam swojego imiennika
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.