Cześć chłopaki.
Dawno mnie tu nie było a widzę że rozmowa przeszła na to który ma większe "kohones" CJ czy ICT
O ICT pisałem chyba jako pierwszy na forum... a może nie... ?! mniejsza z tym
Jeden i drugi mówi dobre rzeczy, należy wziąć kawałek od pierwszego, część od drugiego, znalazłbym jeszcze co najmniej 2 innych do tego samemu ruszyć zwojami i coś tam nam się poukłada.
ok a teraz o co chodzi....
Szukam ludzi chcących trochę popracować nad wykresami, zbieram małą kilkuosobową grupę którzy już trochę wiedzą , znają mniej więcej levele i cykle oraz zakładają że to faktycznie ma miejsce na rynku. Myślę o małej zamkniętej grupie na Facebooku która była by w staie wspólnie skanować wykresy w poszukiwaniu pewnych konkretnych struktur. Mam zamiar opowiedzieć o tym co sam używam na co dzień. Nie chcę całkowitych żółtodziobów bo nie mam czasu ani chęci tłumaczyć wszystkiego.
Jeśli jesteś w miarę ogranięty, czytałeś orginalny wątek CJa lub ICT lub inne podobne, masz trochę czasu i chęci napisz do mnie na priv, opisz co już wiesz, pokaż jakiś wykres, podaj mi swoj nick na facebooku i odezwij się tutaj:
https://www.facebook.com/groups/743800272410745/
A teraz kilka "pokazówek", wybaczcie ale na forum nie bedę rozpisywał wszystkich szczegółów. Gram tym od czerwca tego roku, wcześniej zbierałem depo i wkuwałem przez 3 lata. Teraz już tylko tym się zajmuję, rzuciłem pracę, siedzę po 8-10 godzin dziennie , analizuje i koduję robota wspomagającego. Miałem całkiem pokaźne zjazdy i spore straty, bardziej wynikające z błedów w zarządzaniu pozycjami niż wad systemu. Na chwilę obecną już nie tylko "pływam po powierzchni" ale zdecydowanie jestem na plusie.
dax jakis czas temu:
2016-10-14___11_52_23.png
i po jakimś czasie
aktualny.png
na dziś wszystko pozamykane na TP
CAD dawno temu :
uc3.png
c.d.n
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.