Ps analiza wkrótce

Nie wiem czy to ten pobrałem, ale wygląda ciekawie, jakby liczyło fale..Frankie Joe pisze:Świeżak44
Zainstaluj 3 level semafor indicator w mt4.
I ustawienia jak napisalem chart D1 125 zielona 164 niebieska i 325 zolty kolor.
Te ustawienia to tylko dla edka .
10750-10800 będzie jeszcze testowane. Sporo zależy czy przelecą czy nie. Liczę na odbicie i jazdę w dół.Świeżak44 pisze:Ambasador jak widzisz DAX-a? Mi wychodzi zanalizy na H4, że całe to wybicie na DAX-ie to może być lipa i generalnie szczyty na indeksach już były w sierpniu.. Ale DAXa pewnie podbiją i tak i tak do 10800, tylko czy to będzie trwałe? To już zależy od SP50, a SP500 wcale nie wygląda mega mocno. Mogą porosnąć znów do 2143 i potem w dół.Ambasador pisze:Ma ktoś linka do notowań ciągłych daxa i par walutowych? Żeby zobaczyć jak wystartuja dziś o 23ej np. ?
Tomasz196407 pisze:Dawidzie ucichłeś straciłes siły w boju?DavidFx pisze:Tak tylko zauwaz on ma czysty wykres i nie gra na minutowkach nie wiem swiezak czy z twoim podejsciem po 10 latach cokolwiek zarobiszŚwieżak44 pisze: A ten gośś co zarobił 1,2 mln to przez 2 lata tracił zanim zaczłą zarabiać. A teraz ugrał dużą bańkę.. Czyli warto trochę się pomęczyć dla takich wyników. Nic łatwo ni eprzychodzi.
przejdź na priv
A może widzisz to w co wierzysz?highend pisze:Wierzę w to co widzę.
Tomasz196407 pisze:Dawid, Ja sie nie znam na rzeźniku,sa madrzejsi ode mnie
jutro z ranka z nocy ci dam, jak na wschodzie sie wypowiedza co chca robić,
dax jest górą jak bedziesz chciał to ci dam moje pomysły na nim i wejścia
ales sie uwziął na tego rzeznikaDavidFx pisze:Tomasz196407 pisze:Dawid, Ja sie nie znam na rzeźniku,sa madrzejsi ode mnie
jutro z ranka z nocy ci dam, jak na wschodzie sie wypowiedza co chca robić,
dax jest górą jak bedziesz chciał to ci dam moje pomysły na nim i wejścia
niestety na daxie miliona nie zrobisz moze jakies grosze na waciki za to na rzezniku spokojnie wykrecisz miliony