DayTrading: Piątek 21.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 21.10.2016
Sp500 najpierw musi przebić 2119 jak ma polecieć niżej, a to nie takie proste. Moim zdaniem oni szukają teraz dołka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
przydałaby się jakaś konkretna lampa w góre dla przypieczetowania L-kowania na edku, kablu i rzeźniku
niech słowo pieniadzem sie stanie i zamieszka w portfelu
niech słowo pieniadzem sie stanie i zamieszka w portfelu

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Jedno jest pewne. Jak USA znajdą juz ten dołek, to DAX wystrzeli.. Tylko to ich powstrzymuje. Konsola zaamiast spadku o tym świadczy. Tak więc spieszmy wtedy brać LLL na DAX-e. Tak szybko bedą rosnąć. 

rzeźnik ruszył, celem jest 127,5X, ale raczej nie dziś, chyba, ze coś pobudzi zmienność, jakieś dane by musiały być
moze byc też 128, to zalezy jakie beda odczyty, teraz to niewiadomo jaki dokładnie poziom
moze byc też 128, to zalezy jakie beda odczyty, teraz to niewiadomo jaki dokładnie poziom

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
No , a może to już jest ten dołek na SP500. Wygląda jak taki scenariusz surowcowy. Na surowcach tak często robią . Jest kanał spadkowy, a na koniec pogłębiają spadki i przebijają się w dół. Potem udeptują i w górę. Tylko czy to pasuje do szacownego SP500??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pytanko do znawców
co sądzicie o DAX i ED
czy dobrze sądzę, że idą S
co sądzicie o DAX i ED
Jeśli chodzi o FX to proszę pod żadnym pozorem mnie nie słuchać... 

Szkoda że nie ma Żaby ;/ fajnie rysował
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- magura2004
- Pasjonat
Jak Eu się rozpada i Edek do piachu to po co kupujesz?PipsKong pisze:Szkoda że nie ma Żaby ;/ fajnie rysował

jeśli nie pokonają wczorajszych szczytów to kierunek 10100 możliwy. w drugą stronę mocniejszy opór na 11200oloxx pisze:pytanko do znawców
co sądzicie o DAX i ED
Ostatnio zmieniony 21 paź 2016, 16:24 przez adk77, łącznie zmieniany 1 raz.
e tam takie kupowanie ;]magura2004 pisze:Jak Eu się rozpada i Edek do piachu to po co kupujesz?PipsKong pisze:Szkoda że nie ma Żaby ;/ fajnie rysował
nawet margin nie dyga

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...