DayTrading: Czwartek 20.10.2016
Re: DayTrading: Czwartek 20.10.2016
Na SP500 na M30 tak jakby dywergencja spadkowa dołków... A spodziewałem sie wzrostowej.. Wygląda jakby mieli pójść zaraz w dół na Sp500 . DAX wystrzelił, a onii chyba zmienią kierunek? Wziąłem małą S-kę na jurto na DAX.. Sp500 nie wygląda wzrostowo..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Ach ten kabel....
M 30 long,
H4............. 50/50
M 30 long,
H4............. 50/50
ja też mam , ale ze środka dnia, zobaczymy ;]Świeżak44 pisze:Na SP500 na M30 tak jakby dywergencja spadkowa dołków... A spodziewałem sie wzrostowej.. Wygląda jakby mieli pójść zaraz w dół na Sp500 . DAX wystrzelił, a onii chyba zmienią kierunek? Wziąłem małą S-kę na jurto na DAX.. Sp500 nie wygląda wzrostowo..

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
dużo grubasów zapakowanych w eLki na usdjpy, para ta miała dziś opory przed spadkami w tym samym czasie jak eDek wykonał ruch do góry
Cel praktycznie zrealizowany, ale ładować się teraz w L.......... 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Oceniając sytuacje, drugiej takiej szansy nie bedzie.Bemowo1 pisze:Cel praktycznie zrealizowany, ale ładować się teraz w L..........
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Możliwe, ale jakoś nie ten kierunek, poczekam wyżej na Sajron pisze:Oceniając sytuacje, drugiej takiej szansy nie bedzie.Bemowo1 pisze:Cel praktycznie zrealizowany, ale ładować się teraz w L..........
A jutro piątek, więc mogą pocisnąć do końca handlu, a w poniedziałek oddech
Gorzej jesli pocisną do góry a na to sie zanosiBemowo1 pisze:Możliwe, ale jakoś nie ten kierunek, poczekam wyżej na Sajron pisze:Oceniając sytuacje, drugiej takiej szansy nie bedzie.Bemowo1 pisze:Cel praktycznie zrealizowany, ale ładować się teraz w L..........
A jutro piątek, więc mogą pocisnąć do końca handlu, a w poniedziałek oddech
Chciałbym też odniesc się do sytuacji na kablu bo sam mam na nim kilka longów.
Słabość funta to zwykłe polityczne niepokoje- jesli okazałoby się, iż decyzje odn terminu brexitu muszą być przepuszczone przez ich Parlament, spowoduje to automatyczny strzał w górę, bowiem takie rozwiązanie jest upatrywane jako przyszłe, celowe przedłużanie wyjscia z UE, które w takim układzie może potrwać x lat.
Pytanie tylko, kiedy w końcu te info wypłynie, bo podobno od wczoraj ich Sąd Najwyższy debatuje, kto ma decydować ws uruchomienia tego art 50- May vs Parlament.
Stawiam na Parlament.

Ostatnio zmieniony 20 paź 2016, 22:51 przez ajron, łącznie zmieniany 1 raz.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Czekam na taki moment, odkupić po taniości.ajron pisze:
Gorzej jesli pocisną do góry a na to sie zanosi
Jeżeli piłować będą do góry, wówczas od poniedziałku/wtorku rozpoczną zwałkę
Tomasz196407 pisze:
Nie chce aby wyglądało to na chwalipiestwo, jak wielu tu,![]()
zobacz dział analizu tu w/m jak wszyscy najwieksi guru łacznie z najwiekszym GURU gurów prognozowali 225 ja wstrzeliłem sie pijawka w ciało i ciągnąłem od 194 w dół,
Ty Dawidzie byłes w pieluszkach a ja juz byłem w rzezniku u samej góry
szczescie poczatkujacego

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!