DayTrading: Czwartek 20.10.2016
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Czwartek 20.10.2016
dax na wybicie szczytów
to edek jeszcze raz do dołu
to edek jeszcze raz do dołu
Właśnie wróciłem. Ładnie to wykukałem , no nie. I nawet na tym zarobiłem.grzegorzx7 pisze:Barwo Świeżak !Świeżak44 pisze:Na M15 DAX pokazuje mi korektę w dół. Prawdopodobnie plan minimum to 10614. Potem może byc odbicie i to takie przebijające 10700.
No dziś to nikt Świeżaka nie pochwali
Ale do krytykowania to wszyscy
Plan właściwie się sprawdził.
Ciekawe jak z jego realizacją poszło

-- Dodano: 20 paź 2016, 20:01 --
No i jak tu nie rysować lini??? Wszytkie linie się sprawdziły, nawet ta na 10746 naniesiona niewiadomo kiedy.. Wiedziałem ,ze musza zretestować linię wzrostową (jasnoniebieska) i tak się stało. Ale nie wiedziałem kiedy, wiec obstawiłem TP bliżej na 10615 bo tam jest jakiś pivot. Plan minimum wypalił szybciej niż się spodziewałem. Ale lepsza kasa byłaby na tym odbiciu, ale później nie było mnie przy kompie a nie chce już się zakładać z rynkiem. Teraz trzeba pomyśleć co mogą zrobić dalej. Chyba wszystko w rękach amerykanów. DAX juz się przebił, a tam w USA kompletnie to nie wyszło.. Nawet nie dolecieli do 2143, a teraz ledwo się wrdapują po bandzie. Podejrzane i niebezpieczne...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
myśl myśl , dużo ludzi czekaŚwieżak44 pisze:Teraz trzeba pomyśleć co mogą zrobić dalej.

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Karnak co ci mowia teraz kreski - bo ja dalej widze SSSS --eur-usd
zmiana planu ed
rsi-wybicie waznej dywergencji dołem - D1
wybicie wsparcia 1.0825 oznacza
biegun-ke rgra bez pull back-u
1.0260

wybicie wsparcia 1.0825 oznacza

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

No to shorcimy. 1.09260 wygląda na dobre miejsceTGV2 pisze:zmiana planu ed
wybicie wsparcia 1.0825 oznaczabiegun-ke rgra bez pull back-u
1.0260
![]()
![]()

Jutro piątek i statystycznie powinny być dożynki.
The only way is up
Świeżak powiem ci prosto bo tutaj nikt poza mna sie nie odważy chlopie jak nawaliles tysiac linii na wykresie to jest jasne jak slonce ze od czegos odbije 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Dementują plotki, że inwestor z Zatoki Perskiej obejmie 25% Deutche Banku w ratunkowej emisji (czy też w podwyższeniu kapitału).
The only way is up
DavidFx pisze:Świeżak powiem ci prosto bo tutaj nikt poza mna sie nie odważy chlopie jak nawaliles tysiac linii na wykresie to jest jasne jak slonce ze od czegos odbije
niby tak ale określenie od której się odbije i gdzie zacumuje to już nie takie proste

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
ajron pisze:Bemowo1 pisze:
Możliwe, nic nie jest pewne na tym świecie - więc dlaczego wstęgi mają powstrzymać wzrosty - H4 nie zmienia mojego niedźwiedziego nastawienia, pomimo, że tam są dwie tl
SL wyłapany ?
Nie obecnie hedge
Ostatnio zmieniony 20 paź 2016, 22:02 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.