S. wierzysz że rzeżnik odbije?? odpowiedz jak na spowiedziBemowo1 pisze:coś w tym jest, rzeźnik broni taśmę LTomasz196407 pisze:czyli oil do dołu a edek do góryBemowo1 pisze:oil.
odwrotnie skorelowany z edkiem
DayTrading: Czwartek 20.10.2016
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Czwartek 20.10.2016
zaczęło się ;] Bujaka Bujaka !!!
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Marian skończył. Teraz zadają pytania.
Z wystąpienia nic nowego nie wynika.
Marian powiedział na pytanie dziennikarki że nie gadali jeszcze o przedłużeniu QE
Z wystąpienia nic nowego nie wynika.
Marian powiedział na pytanie dziennikarki że nie gadali jeszcze o przedłużeniu QE
The only way is up
Ależ mnie ten kabel wku#$@a
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

ja odpusciłem forum, aby dopracować parametry wskaźnikowe, czytam te wypociny Davida, który chciał sie ze mna mierzyc pustym wykresem, David wkrótce GBP/JPY sie obsunie, bez grawitacji, bez kontroli, bardzo!!!Tomasz196407 pisze:cisza bo Dawida wcięłoPipsKong pisze:ale ciszawszyscy czekają na minusowe stopy
a tam bang stopy w górę
i jak w Turcji 10% od razu
umawia sie z grubymi żeby mu odpuscili spadki na gj
David, nie chciałem ci sugerowac kierunków i będe to robił coraz mniej, bo potem co niektórzy kozakują

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
cholera nie zdążyłem zatankować
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
edek na powrocie 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Mnie też. Mógłby wreszcie spaść poniżej 1.20ajron pisze:Ależ mnie ten kabel wku#$@a
The only way is up
Proszę, wystarczyło tylko sie nieodzywać i sam sie skosisz David ze swoim pustym wykresem, grube SSS na rzeźniku w otchłań piekielna, teraz moge napisać, bo zjazd juz tuż tuż, a detal po uszy w L siedziBemowo1 pisze:Jest potencjał na kablu, ale na rzeźniku już tak ładnie to nie wygląda (chyba, że świecę zakończymy z długim dolnym knotem)DavidFx pisze:kisze buyki na rzezniku i partrze jak ladnie rosnie
faktycznie wyrzucili wszystkich z longow trzepanko bylo nastraszyli az sie wszystkim wlosy na glowie jezyly maja na to sposoby
Fardciarz vs David
nokaut po pierwszej rundzie

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
mógłby iść na 1.4 a nie 1.2TsunamiPL pisze:Mnie też. Mógłby wreszcie spaść poniżej 1.20ajron pisze:Ależ mnie ten kabel wku#$@a