DavidFx pisze:Tomasz klin w klinie to iluzja umyslu widzi cos co nie istnieje

DavidFx pisze:Tomasz klin w klinie to iluzja umyslu widzi cos co nie istnieje
umysl to dysk twardy zapamietuje wszystko i siadasz sobie na daxie patrzysz na wykres i to co widzi umysl dopasowuje do tego co juz zna i tyle ale to nie oznacza ze to jest prawda bo na pewno nie jestTomasz196407 pisze:DavidFx pisze:Tomasz klin w klinie to iluzja umyslu widzi cos co nie istniejewszystko jest iluzja, nawet to co piszesz wydaje ci sie, i myslisz że to co napisałeś nie jest iluzją
Dawidzie ile ty masz lat??DavidFx pisze:umysl to dysk twardy zapamietuje wszystko i siadasz sobie na daxie patrzysz na wykres i to co widzi umysl dopasowuje do tego co juz zna i tyle ale to nie oznacza ze to jest prawda bo na pewno nie jestTomasz196407 pisze:DavidFx pisze:Tomasz klin w klinie to iluzja umyslu widzi cos co nie istniejewszystko jest iluzja, nawet to co piszesz wydaje ci sie, i myslisz że to co napisałeś nie jest iluzją
-- Dodano: 20 paź 2016, 10:48 --
graj przeciwko temu co widzi umysl i oznajmia ci to ze prawde
powiadam ci wiecej zyskasz niz tysiac diamentow
Tomasz196407 pisze:
Dawidzie ile ty masz lat??
mniemam że nie jestes młody absolwent wydziału psychologii,
Umysł jest częścią człowieka, a człowiek to nie maszyna,
a zarabianie pieniedzy nie wiąże sie tylko z "włożeniem i wyjeciem" z bankomatu
Dawidzie popraw sie
Na priv prześle ci prześle początek, ogólny zarys teoriiDavidFx pisze:Tomasz196407 pisze:
Dawidzie ile ty masz lat??
mniemam że nie jestes młody absolwent wydziału psychologii,
Umysł jest częścią człowieka, a człowiek to nie maszyna,
a zarabianie pieniedzy nie wiąże sie tylko z "włożeniem i wyjeciem" z bankomatu
Dawidzie popraw sie
Funt może być poniżej 1.20PipsKong pisze:jak mi Dragi znowu osłabi Funta to mu jeb....
no właśnie mi się dzisiaj śniło że mi "lekko" depo zmalało ;/;/TsunamiPL pisze:Funt może być poniżej 1.20PipsKong pisze:jak mi Dragi znowu osłabi Funta to mu jeb....
Dawid ciężki jesteś do dyskusji, masz przepełniony Dysk TwardyDavidFx pisze:ale ja nigdzie nie napisalem ze czlowiek jest maszyna
-- Dodano: 20 paź 2016, 11:18 --
wywalili mnie z longow musialem sie ewakuowac
-- Dodano: 20 paź 2016, 11:18 --
ale wlazlem znowu