wypijemy pol litra zjemy pieczonego krolika i zaczniemy trejdowac pokaze ci algorytm od srodka jak dziala

O nie!!!DavidFx pisze:Zaorski na TJS muci daxa od lat on na pewno wskaze ci droge Tomaszu a jesli bedziesz chcial sie nawrocic na rzeznika wtedy smialo wal do mnie
wypijemy pol litra zjemy pieczonego krolika i zaczniemy trejdowac pokaze ci algorytm od srodka jak dziala
Tak i tego mięsa tyle co kot napłakał.rabit pisze:O nie!!!DavidFx pisze:Zaorski na TJS muci daxa od lat on na pewno wskaze ci droge Tomaszu a jesli bedziesz chcial sie nawrocic na rzeznika wtedy smialo wal do mnie
wypijemy pol litra zjemy pieczonego krolika i zaczniemy trejdowac pokaze ci algorytm od srodka jak dziala![]()
A jadles kiedys krolika? Dla mnie nie przypadl do gustu, jakis twardy byl![]()
![]()
UffBemowo1 pisze:Tak i tego mięsa tyle co kot napłakał
ten klin wyglada bardzo apetycznie,rabit pisze:Na dax'ie klin spadkowy ale jeszcze mog sie troche podujac...![]()
DavidFx pisze:Zaorski na TJS muci daxa od lat on na pewno wskaze ci droge Tomaszu a jesli bedziesz chcial sie nawrocic na rzeznika wtedy smialo wal do mnie
Tomasz196407 pisze:
oczywiście za darmo, zapomniałes dodać, bo ja cie naucze na falach poruszać