to zagraj odwrotnie,DavidFx pisze:dorzucam eski
Tomaszu to tak nie dziala ale dzieki za dobre checi

u Ciebie nie działa, i możesz sobie iluzje tworzyc jak tysiąc świeżaków i tak ci to nic nie da,
przyjdziesz i powiesz to jednak TAK TO działało

to zagraj odwrotnie,DavidFx pisze:dorzucam eski
Tomaszu to tak nie dziala ale dzieki za dobre checi
kiedyś zrozumiecie że tutaj NIC nie działa i przyjdziecie do mnieTomasz196407 pisze:to zagraj odwrotnie,DavidFx pisze:dorzucam eski
Tomaszu to tak nie dziala ale dzieki za dobre checi![]()
u Ciebie nie działa, i możesz sobie iluzje tworzyc jak tysiąc świeżaków i tak ci to nic nie da,
juz to wszystko przerabialem i wiem jedno to nie dziala na pewnoTomasz196407 pisze:to zagraj odwrotnie,DavidFx pisze:dorzucam eski
Nie rozumieszPipsKong pisze:kiedyś zrozumiecie że tutaj NIC nie działa i przyjdziecie do mnieTomasz196407 pisze:to zagraj odwrotnie,DavidFx pisze:dorzucam eski
To teraz można kupować czy mylę się co do wzrostów?DavidFx pisze:juz to wszystko przerabialem i wiem jedno to nie dziala na pewnozaufaj mi gdyby bylo inaczej powiedzialbym ci
rozpisze ci wykres na harmoniczne 10-rzedu z nanosekund i ci udowodnieDavidFx pisze:juz to wszystko przerabialem i wiem jedno to nie dziala na pewnoTomasz196407 pisze:to zagraj odwrotnie,DavidFx pisze:dorzucam eski
przyjdziesz i powiesz to jednak TAK TO działało![]()
zaufaj mi gdyby bylo inaczej powiedzialbym ci
rob co uwazasz za stosowne to co ja robie widzisz w moich postach-rookie- pisze:To teraz można kupować czy mylę się co do wzrostów?DavidFx pisze:juz to wszystko przerabialem i wiem jedno to nie dziala na pewnozaufaj mi gdyby bylo inaczej powiedzialbym ci
no zdjęcie już maTomasz196407 pisze:
Nie rozumiesz![]()
musze Dawida sprawdzać bo powiedział ze chce byc guru prawdziwy wilk z W.Str
ja myślę że po aktualnym ataku na low weekly będziemy najczęściej używać obok cyfry 1 jeszcze 8 i 7PipsKong pisze:Ja tam na eDkU to już L będę trzymał i trzymał , a jak spadnie to dokupię więcejdoktorek pisze:Karnak jak widzisz eur---usd czy cos sie zmienilo czy trzymasz LLL
zobaczymy ale podobnie to widzepr7emo pisze:ja myślę że po aktualnym ataku na low weekly będziemy najczęściej używać obok cyfry 1 jeszcze 8 i 7PipsKong pisze:Ja tam na eDkU to już L będę trzymał i trzymał , a jak spadnie to dokupię więcejdoktorek pisze:Karnak jak widzisz eur---usd czy cos sie zmienilo czy trzymasz LLL