Cienki jestes, slabiutko slabiutko...DavidFx pisze:

To jest jak czary mary

Cienki jestes, slabiutko slabiutko...DavidFx pisze:
Wystarczy ustawić zlecenie sell limitTomasz196407 pisze:DavidFx pisze:
jak sie robi taka linie kreskową i napis sell
Jasne! Wiele razy. Na KGHM na kontrakach w pewnym momencie byłem -11k w plecy w 2 dni w realu (-7% poszedł jednego dnia nie w ta stronę co trzeba)PipsKong pisze:a grałeś już kiedyś real ???Świeżak44 pisze:Bardzo mocno mnie kusiło, bo 10585 to było moje założenie minimum ze wczoraj. Jest opcja że spadną do 10555, ale po co ryzykować, jak miałem 3 loty? Teraz trzeba się rozejrzeć za jakims pewnym setupem na M15.. PS. Konto uratowane, przykro mi David
no to powodzenia ;]Świeżak44 pisze: Jasne! Wiele razy. Na KGHM na kontrakach w pewnym momencie byłem -11k w plecy w 2 dni w realu (-7% poszedł jednego dnia nie w ta stronę co trzeba)To była moja pierwsza transakcja w życiu.
Potem odrobiłem bo przetrzymałem to 2 miesiące aż spadł, potem znowu trochę straciłem i jestem tam jakieś -3k w plecy. Na foreksie też grałem: miedź ,ropa, DAX, Sp500, w realu. Zacząłem grać 1 lotem na DAx-e w realu, 2-3 złe ruchy i zrobiło się niedobrze. Doszedłem do wniosku, że jednak nie daję rady przeszedłem na demo, trafiłem tutaj i się szkole cały czas. Tak więc gra w realu za duże pieniądze to nie jest dla mnie coś nieznanego. A jak juz nabiorę lepszych umiejetności to z przyjemnościa wrócę do realu.
Generalnie masz rację bo wszystko co pokazują wskaźniki , juz wcześniej pokazał wykres, ale nie każdy jest w stanie to zauważyćDavidFx pisze:Świezak niestety wskazniki nie pozwala ci nabyc umiejetnosci a wrecz odwrotnie stajesz sie niewolnikiem wskaznika i przestajesz logicznie myslec dzieki temu osiagniecie trwalego sukcesu jest w tym wypadku niemozliwe!
Nie ma to jak legendarny LISDavidFx pisze:Świezak niestety wskazniki nie pozwala ci nabyc umiejetnosci a wrecz odwrotnie stajesz sie niewolnikiem wskaznika i przestajesz logicznie myslec dzieki temu osiagniecie trwalego sukcesu jest w tym wypadku niemozliwe!